Τα Πειράματά Μας
Στο Διαδίκτυο

experiment200

Μουσικό Εργαστήρι
Γυμνασίου Βάμου

notes

The Teen Reporters
 of Vamos Junior
High School

strumf

Πρόσφατα άρθρα

Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Εκδηλώσεις στην Αίθουσα Λαμπράκη

Εκδηλώσεις στην Αίθουσα Λαμπράκη

Στην αίθουσα εκδηλώσεων «Λαμπράκη» του σχολείου μας, έγιναν οι παρακάτω εκδηλώσεις.

                                                                                                                                                                                  Α) Βραδιά Παπαδιαμάντη-Θεατρική παράσταση δύο δραματοποιημένων διηγημάτων του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, α) με τίτλο: «Το αγνάντεμα» και β) με τίτλο: «Όνειρο στο κύμα» με τους ηθοποιούς κα Μαρινέλλα Βλαχάκη και κ. Αντώνη Περαντωνάκη, με μουσική επιμέλεια και εκτέλεση του κ. Λεωνίδα Μαρινάκη στις 18 Δεκεμβρίου 2011. Η οργάνωση της έξοχης αυτής βραδιάς ανήκει στον Πολιτιστικό σύλλογο Βάμου «Ο Πρίνος».     

             

Β) Θεατρική παράσταση με τίτλο: «Άνεση και χαρά» μία Χριστουγεννιάτικη ιστορία της «Ομάδας Δράματος Toneel» των ξένων κατοίκων του Δήμου μας που, σε ανταπόδοση της φιλοξενίας, μας δώρισαν ένα ηλεκτρικό πιάνο. Η παράσταση δόθηκε στις 5, 6, & 7 Ιανουαρίου 2012.


Γ) Μουσική εκδήλωση με το συγκρότημα «Χαλικούτηδες» σε συνδυασμό με παρουσίαση του έργου των «Γιατρών του κόσμου», στις 17 Δεκεμβρίου 2011. Ήταν μία πρωτοβουλία του Λυκείου Βάμου, του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του λυκείου, του πολιτιστικού συλλόγου Καλυβών και του πολιτιστικού συλλόγου Βάμου «Ο Πρίνος». Το Γυμνάσιό μας συμμετείχε με χαρά, επίσης καθηγητές μας μεταξύ των άλλων πρόσφεραν κεράσματα.