Τα Πειράματά Μας
Στο Διαδίκτυο

experiment200

Μουσικό Εργαστήρι
Γυμνασίου Βάμου

notes

The Teen Reporters
 of Vamos Junior
High School

strumf

Πρόσφατα άρθρα

Αρχική σελίδα Δραστηριότητες Εκπαιδευτικές Κύκλος ομιλιών στους μαθητές μας

Κύκλος ομιλιών στους μαθητές μας

Στο σχολείο μας κατά το τρέχον σχολικό έτος 2012-13 πρόκειται να διεξαχθεί ένας «κύκλος ομιλιών» ειδικών επιστημόνων, θεολόγων, λογοτεχνών, ιστορικών, πρωταθλητών, καλλιτεχνών, περιβαλλοντολόγων, ποιητών και αναγνωρισμένων επαγγελματιών σε θέματα σχετικά με την εκπαιδευτική ύλη, αλλά και γενικότερα σε θέματα κοινωνικού, θρησκευτικού, περιβαλλοντικού, αθλητικού, καλλιτεχνικού, ιστορικού, λογοτεχνικού και εκπαιδευτικού τομέα.

           Πιστεύουμε πως εκτός από τις βασικές γνώσεις του αναλυτικού προγράμματος, οι μαθητές χρειάζονται γνώσεις που μπορούν να προέλθουν από ανθρώπους ειδικούς και διακεκριμένους σε διάφορα θέματα, που θα μπορούσαν με μία μεστή ομιλία να τους τις προσφέρουν. Θέματα που έχουν σχέση με τη λογοτεχνία, την τέχνη, τη θεολογία, την ιστορία, το περιβάλλον, τον αθλητισμό, την ποίηση, και άλλα, θα μπορούσαν να αναλυθούν και να παρουσιαστούν στους μαθητές μας και να τους υποδείξουν δρόμους ανοικτούς και γενικότερα δρόμους ευκαιριών για περίσκεψη, γνώση και δράση.

       Βασιζόμενοι στο παραπάνω σκεπτικό καλέσαμε στο σχολείο μας, να μιλήσουν στους μαθητές μας, προσωπικότητες του Νομού μας και όχι μόνο. Περισσότερα για το θέμα αυτό θα μπορέσετε να μάθετε μόλις οριστικοποιηθεί ο κατάλογος των ομιλητών.