Τα Πειράματά Μας
Στο Διαδίκτυο

experiment200

Μουσικό Εργαστήρι
Γυμνασίου Βάμου

notes

The Teen Reporters
 of Vamos Junior
High School

strumf

Πρόσφατα άρθρα

Αρχική σελίδα Δραστηριότητες Αθλητικές Ομιλία του Προέδρου της ομάδας Μπάσκετ «Ρέθυμνο Basketball Club» Επιχειρηματία κ. Κωστή Ζομπανάκη

Ομιλία του Προέδρου της ομάδας Μπάσκετ «Ρέθυμνο Basketball Club» Επιχειρηματία κ. Κωστή Ζομπανάκη

            Την Πέμπτη 22-11-12 ήρθε στο Γυμνάσιο Βάμου ο κύριος Κωστής Ζομπανάκης Πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ «Ρέθυμνο Basketball Club», μετά από πρόσκληση του Διευθυντή μας κ. Περικλή Μαχαιρά και μίλησε στους μαθητές των Β΄ και Γ΄ τάξεων στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας « Δ. Λαμπράκης» με θέμα: «Αθλητισμός & Επιχειρηματικότητα, το παράδειγμα του ΡΕΘΥΜΝΟ BASKETBALL CLUB». Μαζί του ήρθαν παράγοντες και στελέχη της ομάδας, αλλά και 6-7 μπασκετμπολίστες.     

Οι μαθητές μας άκουσαν τον κ. Ζομπανάκη με πολύ ενδιαφέρον και μάλιστα του έκαναν πάρα πολλές ερωτήσεις, στις οποίες απάντησε με μεγάλη άνεση και απλότητα και η εισήγησή του μπορούμε να πούμε ότι «άγγιξε» τους μικρούς μαθητές. Τους ανέφερε, στην αρχή, ότι δέχθηκε με χαρά την πρόσκληση του κ. Διευθυντή να έρθει και να τους μιλήσει και ιδιαίτερα ότι είναι πολύ συγκινημένος διότι στο σχολείο αυτό φοίτησε ο παππούς του.

alt

Τους εντυπωσίασε πολύ όταν τους ανέφερε ότι ασχολήθηκε με τα διοικητικά αυτής της ομάδας επειδή του άρεσε το μπάσκετμπολ και επειδή είναι ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του της Κρήτης. Επίσης εντυπωσιάστηκαν με τον χορηγικό τρόπο που στηρίζεται οικονομικά η ομάδα, γεγονός στο οποίο έπαιξε καθοριστικό ρόλο η παρέμβαση και οι επιχειρηματικές γνώσεις και ιδέες του κ. Κωστή Ζομπανάκη. Στο τέλος τους προέτρεψε, εάν μπορέσουν, να ασχοληθούν στη ζωή τους με αυτό που τους αρέσει πιο πολύ για να είναι ευτυχισμένοι.

alt

Στη συνέχεια όλοι, μαθητές, καθηγητές, εκπρόσωποι της ομάδας και αθλητές, πήγανε στο γήπεδο μπάσκετ και οι πανύψηλοι μπασκετμπολίστες έπαιξαν με τους μαθητές και τις μαθήτριές μας με μπάλες του μπάσκετ, τους έδειξαν πως σουτάρουν, πως προπονούνται, τους μοίρασαν αναμνηστικές φανέλες της ομάδας και δώρισαν 2 μπάλες στο σχολείο.

alt

Στο τέλος και πριν αναχωρήσουν, ο κύριος Ζομπανάκης κάλεσε τον Διευθυντή, τους καθηγητές και τους μαθητές του σχολείου μας να παρευρεθούν σε κάποιον αγώνα της ομάδας, που θα γίνει στο γήπεδό της στο Ρέθυμνο.

Η πρόσκληση όπως καταλαβαίνετε έγινε αποδεκτή.

alt

alt

alt