Τα Πειράματά Μας
Στο Διαδίκτυο

experiment200

Μουσικό Εργαστήρι
Γυμνασίου Βάμου

notes

The Teen Reporters
 of Vamos Junior
High School

strumf

Πρόσφατα άρθρα

Αρχική σελίδα Δραστηριότητες Αθλητικές Μαθητές και γονείς του Γυμνασίου μας παρακολούθησαν αγώνα Μπάσκετ

Μαθητές και γονείς του Γυμνασίου μας παρακολούθησαν αγώνα Μπάσκετ

Την Κυριακή 22-1-2013 καθηγητές , μαθητές και γονείς του Γυμνασίου μας παρακολούθησαν τον αγώνα Μπάσκετ του ΡΕΘΥΜΝΟ BASKETBALL CLUB με την ομάδα της ΚΑΒΑΛΑΣ, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της ομάδας κ. Κωστή Ζομπανάκη. Οι εκδρομείς μας πέρασαν ένα απολαυστικό απόγευμα που συνοδεύτηκε από νίκη της ομάδας του Ρεθύμνου, της ομάδας μας.

 Οι εκπρόσωποι της ομάδας, μας υποδέχθηκαν με ευγένεια και πολύ περιποίηση. Δώρισαν στους μαθητές μας σφυρίχτρες, καραμούζες και ειδικά μπαλόνια, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία γιορταστική ατμόσφαιρα μεταξύ των μελών μας, όπως άλλωστε γιορταστική ήταν η όλη ατμόσφαιρα μέσα στο γήπεδο.

Με χαρά μας διαπιστώσαμε ότι επαληθεύτηκαν τα όσα είχε αναφέρει στο σχολείο μας ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Ζομπανάκης σχετικά με την οργάνωση της ομάδας, τη φίλαθλη ατμόσφαιρα που επικρατεί κατά τη διεξαγωγή του αγώνα και τη σχέση των μελών της ομάδας με τους φιλάθλους της. Πραγματικά ο υπεύθυνος Marketing της ομάδας κ. Δημήτριος Τζέτζος , ο Γυμναστής κ. Βασίλης Μουτσόπουλος και πολλά άλλα μέλη της, συζήτησαν μαζί μας μετά το τέλος του αγώνα και αρκετοί μαθητές μας συνομίλησαν και φωτογραφήθηκαν με παίκτες της. Αυτό που μας εντυπωσίασε ήταν το γεγονός πως σε κάθε ημίχρονο έμπαιναν μικρά παιδιά, του Δημοτικού και έπαιζαν μπάσκετ στη μία ρακέτα χωρίς να τα μαλώνουν οι εκπρόσωποι της ομάδας μιας και γινόταν επίσημος αγώνας. Απεναντίας τους έδιναν μπάλες να παίζουν. Ήταν μία πολύ θετική έκπληξη για μας και αποδεικνύεται το γιατί αγαπάται πολύ αυτή η ομάδα.

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι μας έγινε επίσημη πρόσκληση να παρακολουθούμε δωρεάν όλους τους αγώνες που διεξάγονται στην έδρα της ομάδας. Νιώθουμε φίλοι τους και τους νιώθουμε φίλους μας. Ασφαλώς τους ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ!!! όλους τους και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της ομάδας «ΡΕΘΥΜΝΟ BASKETBALL CLUB» κ. Κωστή Ζομπανάκη που η καταγωγή του είναι από τα μέρη μας και μας δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία.