Τα Πειράματά Μας
Στο Διαδίκτυο

experiment200

Μουσικό Εργαστήρι
Γυμνασίου Βάμου

notes

The Teen Reporters
 of Vamos Junior
High School

strumf

Πρόσφατα άρθρα

Αρχική σελίδα Δραστηριότητες Εκδρομές Πραγματοποιήθηκε ο τελευταίος σχολικός περίπατος της σχ. χρονιάς 2012-13

Πραγματοποιήθηκε ο τελευταίος σχολικός περίπατος της σχ. χρονιάς 2012-13

Ο τελευταίος σχολικός περίπατος της σχολικής χρονιάς 2012-13.

Στις 12-3-2013 πραγματοποιήθηκε ο τελευταίος σχολικός περίπατος των μαθητών μας για τη σχολική χρονιά 2012-13, στους παρακάτω προορισμούς.

1. Η Α΄τάξη επισκέφθηκε την Παλιά Πόλη των Χανίων, την οποία περιδιάβηκαν οι μαθητές και οι συνοδοί καθηγητές τους μέσα από προκαθορισμένη διαδρομή, με ιδιαίτερα επιτυχή ξενάγησή τους από την καθηγήτρια κα Ειρήνη Καλαϊτζάκη.

2. Η Β΄τάξη επισκέφθηκε το Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων όπου οι μαθητές μας και οι συνοδοί καθηγητές τους, με επί κεφαλής την Υποδιευθύντρια κα Καίτη Γκαγκαδέλλη, παρακολούθησαν μία πολύ ενδιαφέρουσα ξενάγηση και ανάλυση των ευρημάτων από την Αρχαιολόγο κα

3. Η Γ΄τάξη επισκέφθηκε το Πολυτεχνείο Κρήτης και ιδιαίτερα τη σχολή «Μηχανικών Περιβάλλοντος» και τους τάφους των Βενιζέλων. Οι μαθητές και οι συνοδοί καθηγητές τους, με επί κεφαλής τον Διευθυντή του σχολείου μας κ. Περικλή Μαχαιρά, ξεναγήθηκαν στους χώρους του Πολυτεχνείου από τον επίκουρο καθηγητή κ. Νίκο Ξεκουκουλωτάκη, ο οποίος τους ενημέρωσε για τις σχολές που λειτουργούν εκεί, για τη δυνατότητα που έχουν οι φοιτητές να διαβάζουν στη Βιβλιοθήκη (την οποία επισκέφθηκαν οι μαθητές μας), για τη δυνατότητα να αθλούνται καθώς επίσης και για τη δυνατότητα να σιτίζονται. Η ξενάγηση συνεχίστηκε σε ένα από τα αμφιθέατρα και ολοκληρώθηκε με επίσκεψη και παρακολούθηση ενημέρωσης σε ορισμένα από τα εργαστήρια της συγκεκριμένης σχολής. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το χώρο που βρίσκονται οι τάφοι των Βενιζέλων και το άγαλμα του Καγιαλέ και οι συνοδοί καθηγητές τους, τους ενημέρωσαν σχετικά.

Ntaliani A gymnasiou 15-3-2013