Τα Πειράματά Μας
Στο Διαδίκτυο

experiment200

Μουσικό Εργαστήρι
Γυμνασίου Βάμου

notes

The Teen Reporters
 of Vamos Junior
High School

strumf

Πρόσφατα άρθρα

Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Συμμετοχή του σχολείου μας στην Άνοιξη Καλλιτεχνικής Δημιουργίας 2013. Η άποψη του Διευθυντή μας.

Συμμετοχή του σχολείου μας στην Άνοιξη Καλλιτεχνικής Δημιουργίας 2013. Η άποψη του Διευθυντή μας.

Συμμετοχή του σχολείου μας στην Άνοιξη Καλλιτεχνικής Δημιουργίας 2013 της ΚΕΠΠΕΔΗΧ ? ΚΑΜ. Η άποψη του Διευθυντή μας κ. Περικλή Μαχαιρά.

        Το Σάββατο 6 Απριλίου στο «θέατρο Βλησίδης» παρουσιάστηκε η συναυλία των μαθητών του Μουσικού εργαστηρίου του Γυμνασίου Βάμου, στο πλαίσιο της συμμετοχής μας στην παραπάνω διοργάνωση. Στη συναυλία αυτή συμμετείχαν και πρώην μαθητές του Γυμνασίου μας και μέλη του Μουσικού εργαστηρίου μας, που τώρα είναι μαθητές του Λυκείου Βάμου.

     Μαζί, χέρι-χέρι τα δύο εκπαιδευτικά ιδρύματα Δ/θμιας Εκπ/σης του Βάμου, Γυμνάσιο και Λύκειο, κατάφεραν να ευχαριστήσουν, να διασκεδάσουν και τέλος να συγκινήσουν εκείνους που φάνηκαν τυχεροί και βρήκαν θέση στο «θέατρο Δημήτρης Βλησίδης». Όπως όμως όλοι γνωρίζουμε, πίσω από τις λέξεις και τους τίτλους υπάρχουν φυσικά πρόσωπα. Έτσι πίσω από τον τίτλο Μουσικό Εργαστήρι Γυμνασίου Βάμου υπάρχει ο συνάδελφος  καθηγητής Μουσικής κ. Γιώργος Πογιατζής, ο συνάδελφος καθηγητής Φυσικών Επιστημών κ. Τίτος Σμυρνάκηςκαι οι μαθητές και μαθήτριες: Γιώργος ΝιαυραδάκηςΝεάντα ΜπραχουσάϊΝικολέτα ΧατζήΟλυμπία Πολίτη,Πόπη ΚατσούληΜαριλένα Μαρκάκη, και Δημήτρης Καβαλινάκης. Καθηγητές, μαθήτριες και μαθητές με ταλέντο, που αναδεικνύεται μέσα από τις δράσεις του Μουσικού εργαστηρίου.                                                                                                                 

        Μας πρόσφεραν μια υπέροχη μουσική βραδιά. Το κοινό βρέθηκε προ εκπλήξεως με το ταλέντο των μαθητών και μαθητριών και παρακολουθούσε με μεγάλο ενδιαφέρον, με έκπληξη και με θαυμασμό το εκπληκτικό αποτέλεσμα. Σπουδαία τραγούδια, μεγάλων Ελλήνων συνθετών είχαν επιλεγεί και αποδόθηκαν από τις μικρές μας τραγουδίστριες με ικανότητα που μας ξάφνιασε, όπως μας ξάφνιασε και η μουσική απόδοσή τους, από την σπουδαία ορχήστρα στην οποία συμμετείχαν και οι καθηγητές του Μουσικού εργαστηρίου, αλλά και ο συνάδελφος καθηγητής Μουσικής κ. Γιάννης Γιαννακάκης.

Ας μη ξεχνάμε, ότι η συμμετοχή των μαθητών και μαθητριών στις δράσεις του μουσικού εργαστηρίου δεν προσφέρει μόνο σε μας ευχάριστες μουσικές βραδιές, αλλά και στους ίδιους τους μαθητές προσφέρει πολλά, όπως την πειθαρχία στην ομάδα και ιδιαιτέρως την άσκηση στην αυτοπειθαρχία. Καλλιεργεί την κοινωνικοποίησή τους και τους βοηθά να εκφράζουν τα συναισθήματά τους. Εντέλει διαδραματίζει σπουδαίο ρόλο στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους.

Πολλά συγχαρητήρια αγαπητοί μου και περιμένουμε να συνεχίσετε, με την ίδια αγάπη προς αυτό που κάνετε, να μας προσφέρετε τόσο σπουδαίες μουσικές εκδηλώσεις και να ξέρετε ότι εμείς δεν θα κουραστούμε να σας χειροκροτούμε.

 

Fwto 23a

 

00 IMG 4920

 

00 IMG 4951

 

00 IMG 4963

 

00 IMG 4973

 

00 IMG 4978