Τα Πειράματά Μας
Στο Διαδίκτυο

experiment200

Μουσικό Εργαστήρι
Γυμνασίου Βάμου

notes

The Teen Reporters
 of Vamos Junior
High School

strumf

Πρόσφατα άρθρα

Αρχική σελίδα Δραστηριότητες Εκδρομές Περιβαλλοντική ομάδα στην Ιεράπετρα

Περιβαλλοντική ομάδα στην Ιεράπετρα

    Ορισμένοι μαθητές της Περιβαλλοντικής ομάδας του σχολείου μας (30 μαθητές της Γ΄ τάξης) συμμετείχαν σε εκπαιδευτική επίσκεψη στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ιεράπετρας, στις 22 και 23 Φεβρουαρίου 2012, παρακολουθώντας ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα: «Πεύκα και φρύγανα μαζί» με παράλληλη επίσκεψη στο δάσος Κουτσουρά και στο φαράγγι Πεταλούδων όπου παρακολούθησαν εργασία πεδίου.
   Τους μαθητές συνόδευσαν οι καθηγητές: κα Αθηνά Ρουτζάκη, κα Πόλα Αρκολάκη και ο κος Τίτος Σμυρνάκης οι οποίοι φρόντισαν, με κάθε λεπτομέρεια, την εφαρμογή του προγράμματος της εκπαιδευτικής επίσκεψης.  
   Η συμμετοχή μαθητών του σχολείου μας σε προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης είναι πολύχρονη και αποδεικνύει την ευαισθησία που έχουν οι καθηγητές  μας στο θέμα της προστασίας του περιβάλλοντος. Αυτή την ευαισθησία μας προσπαθούμε να μεταδίδουμε στους μαθητές μας κάθε σχολική χρονιά και ως ένα βαθμό το καταφέρνουμε.
   Ιδιαίτερα φέτος δημιουργήθηκε περιβαλλοντική ομάδα η οποία πιστεύουμε, πως με ένα σταθερό κορμό καθηγητών και μαθητές που κάθε χρόνο μερικώς θα ανανεώνονται, θα προσφέρει πολλά σε όλη την σχολική κοινότητα.

DSCF7236a

alt

alt

alt

alt