Τα Πειράματά Μας
Στο Διαδίκτυο

experiment200

Μουσικό Εργαστήρι
Γυμνασίου Βάμου

notes

The Teen Reporters
 of Vamos Junior
High School

strumf

Πρόσφατα άρθρα

Αρχική σελίδα Δραστηριότητες Μουσικές - Θεατρικές - Καλλιτεχνικές «Κατασκευή ?Διακόσμηση Εξωτερικού Σχολικού Χώρου του Γυμνασίου Βάμου»

«Κατασκευή ?Διακόσμηση Εξωτερικού Σχολικού Χώρου του Γυμνασίου Βάμου»

«Κατασκευή ?Διακόσμηση Εξωτερικού Σχολικού Χώρου του Γυμνασίου Βάμου»

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το πολιτιστικό πρόγραμμα που είχε αναλάβει το σχολείο μας με τίτλο : «Κατασκευή ?Διακόσμηση Εξωτερικού Σχολικού Χώρου».

Συγκεκριμένα, αναλάβαμε τη διακόσμηση του διαχωριστικού συρματοπλέγματος το οποίο βρίσκεται μεταξύ του Γυμνασίου και του Δημοτικού Σχολείου Βάμου. Για την κατασκευή αυτή χρησιμοποιήθηκαν κενά πλαστικά μπουκάλια, τα οποία πρώτα χρωματίστηκαν από τους μαθητές. Στη συνέχεια, αυτά τοποθετήθηκαν πάνω στο φράχτη κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να σχηματιστεί μια παράσταση αποτελούμενη από μια καρδιά, πλαισιωμένη από ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Οι μαθητές, που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, εργάστηκαν ομαδικά και με περίσιο ενθουσιασμό και φαντασία και συνεργάστηκαν τόσο μεταξύ τους όσο και με τον καθηγητή τους. Επίσης η καλλιτεχνική τους παρέμβαση τους ευαισθητοποίησε στο θέμα της εμφάνισης του σχολείου μας, που μαζί με τις αντίστοιχες δράσεις της περιβαλλοντικής μας ομάδας, δίνουν στο σύνολο των μαθητών του σχολείου μας, ένα χρώμα χαράς και ελπίδας. Τέλος, το αισθητικό αποτέλεσμα, εμφανές και από τις δύο πλευρές του φράχτη, δημιουργεί στο διαχωριστικό πλέγμα των σχολείων πιο ευχάριστη και πιο εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, ενοποιώντας κατά κάποιο τρόπο την εκπαιδευτική διαδικασία που ακολουθείται στα δύο σχολεία.

Οι συμμετέχοντες μαθητές είναι οι:

Ρεβελάκης Παντελής

Τσιτσιριδάκη Μαρία

Φλεμετάκη Νεφέλη

Χαβαλεδάκης Κώστας

                                                                                    Ο Υπεύθυνος Καθηγητής

                                                                                         Γιώργος Καραμπάς