Τα Πειράματά Μας
Στο Διαδίκτυο

experiment200

Μουσικό Εργαστήρι
Γυμνασίου Βάμου

notes

The Teen Reporters
 of Vamos Junior
High School

strumf

Πρόσφατα άρθρα

Αρχική σελίδα Δραστηριότητες Κοινωνικές Οι μαθητές μας γλέντησαν και το σχολείο ήταν δίπλα τους.

Οι μαθητές μας γλέντησαν και το σχολείο ήταν δίπλα τους.

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014, πραγματοποιήθηκε το γλέντι των μαθητών της Γ΄ τάξης με τη συμμετοχή πολλών μαθητών και αρκετών γονέων. Τη διασκέδαση ανέλαβαν μαθητές μας που γνωρίζουν να παίζουν κάποιο παραδοσιακό όργανο μουσικής και οι οποίοι μαζί με πρώην μαθητές μας, που τώρα παρακολουθούν το Λύκειο, συνεργάστηκαν και δημιούργησαν μία πολύ καλή ορχήστρα που μας διασκέδασε αρκετά. Το κοινό χόρεψε και σε συνδυασμό με τα σουβλάκια, που άλλοι μαθητές έψησαν, πέρασαν όλοι μια βραδιά ευχάριστη και απεδείχθη για άλλη μια φορά σωστή η άποψη του Διευθυντή μας, ότι το φετινό 15μελές μαθητικό συμβούλιο είναι το καλύτερο που εμφανίστηκε τα τελευταία 8 χρόνια τουλάχιστον.

1

Οι αδελφοί Ροκάκη, ο Τάσος Ρεβελάκης, ο Δημήτρης Σεργάκης και ο Δημήτρης Φυντριλάκης μας μάγεψαν με τις ικανότητές τους.

02


 Ο  χορός των μαθητών και των γονιών τους, κράτησε πολύ ώρα και πρόσφερε επιπλέον χαρά στους παρευρισκόμενους.


Τα αναψυκτικά που καταναλώθηκαν στη γιορτή τα πρόσφερε η κυρία Γεωργία Γεωργιλάκη ? Σταυρουλάκη και τα νερά η ΕΤΑΝΑΠ με προσωπική εντολή του Προέδρου της κ. Μανώλη Αποστολάκη, τους οποίους η σχολική μας κοινότητα ευχαριστεί πάρα πολύ.