Τα Πειράματά Μας
Στο Διαδίκτυο

experiment200

Μουσικό Εργαστήρι
Γυμνασίου Βάμου

notes

The Teen Reporters
 of Vamos Junior
High School

strumf

Πρόσφατα άρθρα

Αρχική σελίδα Δραστηριότητες Αθλητικές Συμμετείχε και φέτος το σχολείο μας, στο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Χανίων σχ. χρονιάς 2013-14.

Συμμετείχε και φέτος το σχολείο μας, στο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Χανίων σχ. χρονιάς 2013-14.

Την Τετάρτη 19 Μαρτίου, η ποδοσφαιρική ομάδα των μαθητών μας συμμετείχε στο αθλητικό γεγονός του σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Χανίων, της τρέχουσας σχολικής χρονιάς.

Οι μαθητές μας έπαιξαν με το 1oΓυμνάσιο Ελ. Βενιζέλου και έχασαν με σκορ 3-0. Στη συνέχεια και αφού πήραν τις απαραίτητες συμβουλές από τον προπονητή τους, έπαιξαν με το 2ο Γυμνάσιο Ελ. Βενιζέλου, το οποίο κέρδισαν με σκορ 3-1. Ακολούθησε και 3ος αγώνας με το Γυμνάσιο Αλικιανού, το οποίο επίσης κέρδισαν με σκορ 3-0. Η συμμετοχή τους στους αγώνες αυτούς, όπως μας πληροφόρησε ο καθηγητής Φυσικής αγωγής και προπονητής τους κ. Θανάσης Αζάς, τους γέμισε χαρά και τους απέδειξε πως όποιος ασχολείται με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα με τον μαζικό αθλητισμό, χαίρεται τη συμμετοχή του, μαθαίνει, αθλείται και καλλιεργεί ταυτόχρονα το πνεύμα του.

Ο αθλητισμός είναι υγεία, η συμμετοχή σε αθλητικούς αγώνες είναι χαρά και η παρακολούθηση αγώνων με φίλαθλο πνεύμα είναι πολιτισμός. Αυτά τους αναφέρει τακτικά ο κος Αζάς και οι μαθητές τα αντιλαμβάνονται και τα εκτιμούν.

Για την ιστορία, αναφέρουμε τα ονόματα των μικρών ποδοσφαιριστών μας και τη θέση στην οποία έπαιξαν.

Τερματοφύλακες:  Κωστάκης Μανώλης  και  Χαβρεδάκης Σωτήρης.

Αμυντικοί: Βαγιωνάκης Βασίλης, Βουράκης Δημήτρης, Παλιουδάκης Παύλος 1 γκολ, Κουράκης Παρασκευάς  και  Μανωλάκης Γιάννης.

Χαφ: Βασιλάκης Νίκος 2 γκολ (Αρχηγός), Γαυγιωτάκης Κωστας και Τερεζάκης Λευτέρης.

Επιθετικοί: Μαντζοράκης Γιάννης 2 γκολ  και  Τεζάρης Νίκος 1 γκολ.