Τα Πειράματά Μας
Στο Διαδίκτυο

experiment200

Μουσικό Εργαστήρι
Γυμνασίου Βάμου

notes

The Teen Reporters
 of Vamos Junior
High School

strumf

Πρόσφατα άρθρα

Αρχική σελίδα Δραστηριότητες Εθνικές επέτειοι Η σχολική μας γιορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

Η σχολική μας γιορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

Τη Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014, πραγματοποιήθηκε όπως κάθε χρόνο η σχολική γιορτή μας, για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821. Η γιορτή διεξήχθη και φέτος (όπως τα τρία τελευταία χρόνια) σε τρείς χώρους παράλληλα και ξεχωριστά για κάθε τάξη, για καλύτερη εμπέδωσή της και την οργάνωσε με επιτυχία η φιλόλογος καθηγήτρια κα Νίκη Νικολουδάκη.

Στη συνέχεια όλοι οι μαθητές του σχολείου μας, καθώς και ορισμένοι μαθητές του Λυκείου, παρακολούθησαν στην αίθουσα εκδηλώσεων (αίθουσα Λαμπράκη), μουσική παράσταση του «Μουσικού Εργαστηρίου» μας, με επετειακά τραγούδια της χορωδίας μας και τραγούδια που ερμήνευσαν σόλο οι μαθήτριες Νικολέτα Χατζή και Ντόνα Μπραχουσάϊ. Μουσική έπαιξαν οι καθηγητές του «Μουσικού Εργαστηρίου» Γιώργος Πογιατζής, Μουσικής (Βιολί και Κιθάρα) και Τίτος Σμυρνάκης, Φυσικός (Μπουζούκι και κιθάρα) καθώς επίσης Κρητική παραδοσιακή μουσική έπαιξαν οι μαθητές: Μανώλης Αννιτσάκης, Δημήτρης Βουράκης, Γιώργος Ξενάκης, Αλέξανδρος Καπριδάκης, Παρασκευάς Κουράκης και Λεωνίδας Σταυγιανουδάκης.

Η παράσταση όπως συνήθως, είχε μεγάλη επιτυχία και οι μαθητές μας διασκέδασαν χορεύοντας για αρκετή ώρα με τα παραδοσιακά τραγούδια των συμμαθητών τους.

4000


4023


4032