Τα Πειράματά Μας
Στο Διαδίκτυο

experiment200

Μουσικό Εργαστήρι
Γυμνασίου Βάμου

notes

The Teen Reporters
 of Vamos Junior
High School

strumf

Πρόσφατα άρθρα

Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Πραγματοποιήθηκε η ετήσια Μουσική Εκδήλωση της σχολικής χρονιάς 2013-14.

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια Μουσική Εκδήλωση της σχολικής χρονιάς 2013-14.

Την Τρίτη 8 Απριλίου 2014, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια μουσική εκδήλωση του «Μουσικού Εργαστηρίου» στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, «Αίθουσα Λαμπράκη», που παρακολούθησαν όλοι οι μαθητές και πολλοί καθηγητές του σχολείου μας.

Οι καθηγητές μας που διδάσκουν σ? αυτό κ. κ. Γιώργος Πογιατζής, Μουσικός και Τίτος Σμυρνάκης, Φυσικός, μας εντυπωσίασαν για άλλη μία φορά. Μας παρουσίασαν, εκτός από τα νέα τους τραγούδια (που συμπεριλαμβάνονται στο νέο τους CD) με τις αγαπημένες μας εξαιρετικές φωνές της Νεάντας Μπραχουσάϊ, της Νικολέτας Χατζή, της Ολυμπίας Πολίτη και της μικρής μας (νέο ταλέντο) Ντόνας Μπραχουσάϊ, μία εξαιρετική παράσταση. Αυτό που παρακολουθήσαμε τελικά, ήταν ένα καταπληκτικό «μιούσικαλ». Μουσική και θέατρο ταυτόχρονα.

Οι μικρές μας τραγουδίστριες απέδειξαν ότι διαθέτουν εκτός από καταπληκτικές φωνές και εξαιρετικό υποκριτικό ταλέντο. Αλλά αυτό που επίσης μας εντυπωσίασε, όλους, ήταν η συμμετοχή του κ. Πογιατζή στα δρώμενα, με τους καταπληκτικούς ήχους του (λαρυγγισμοί) με τους οποίους πλαισίωσε πολλά σημεία της παράστασης μιμούμενος το ψιλόβροχο, τις βροντές, την καταιγίδα το πινγκ πονγκ και άλλα πολλά. Ο κ. Σμυρνάκης είχε αναλάβει την κονσόλα του ήχου και το βίντεο και εντυπωσίασε με τις γνώσεις του και σ? αυτόν τον τομέα.

Τελικά, οι μικρές μας «τραγουδίστριες» και καταπληκτικές «ηθοποιοί» απέδειξαν ότι εκτός του δικού τους ταλέντου και εκτός του ταλέντου στη μουσική και στη σύνθεση, που έχουν οι καθηγητές τους, αυτοί, διαθέτουν και ταλέντο στη σκηνοθεσία, τη στιγμή που σκηνοθέτησαν με τόση επιτυχία τη συγκεκριμένη παράσταση.

Παράσταση που παρακολούθησαν και ευχαριστήθηκαν, εκτός των μαθητών και των καθηγητών, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων κ. Μανούσος Μαραγκάκης, ο Πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ. Νικήτας Μελισσάκης και αρκετά μέλη του Δ.Σ. του, ο Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Βάμου «Ο ΠΡΙΝΟΣ», κ. Γιώργος Χατζηδάκης, ο πρώην Διευθυντής του Γυμνασίου μας κ. Γιώργος Μαυρομανωλάκης και γονείς μαθητών.

Η τιμή που μας έκαναν με την παρουσία τους είναι πολύ μεγάλη, αλλά όλοι εντυπωσιάστηκαν από το γεγονός της παρουσίας του Διευθυντή της Δ/σης Δ/θμιας Εκπ/σης Χανίων κ. Μαραγκάκη, διότι ήταν η πρώτη φορά που τίμησε το σχολείο μας ο θεσμικά επικεφαλής της παιδείας στο Νομό μας.

Ο κ. Μαραγκάκης εντυπωσιάστηκε από τη δουλειά των κ. κ. Γ. Πογιατζή και Τ. Σμυρνάκη, τους συγχάρηκε, μίλησε αρκετή ώρα μαζί τους και τους ευχήθηκε να είναι πάντα δημιουργικοί.

Ο Διευθυντής του σχολείου μας κ. Περικλής Μαχαιράς με την Υποδιευθύντριά μας κα Καίτη Γκαγκαδέλη υποδέχτηκαν με ευγένεια τους καλεσμένους μας και τους πρόσφεραν κεράσματα. Με τον τρόπο τους βοήθησαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης, όλοι οι καθηγητές μας, αποδεικνύοντας την εκτίμηση που έχουμε όλοι μας στο καλλιτεχνικό αυτό δίδυμο του Γιώργου Πογιατζή και του Τίτου Σμυρνάκη, που τόσο επάξια αντιπροσωπεύουν το Γυμνάσιο Βάμου μαζί με τις μαθήτριές τους, τα ταλεντάκια τους.

 

F2


F12


F19


F20


F25