Τα Πειράματά Μας
Στο Διαδίκτυο

experiment200

Μουσικό Εργαστήρι
Γυμνασίου Βάμου

notes

The Teen Reporters
 of Vamos Junior
High School

strumf

Πρόσφατα άρθρα

Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Απόδραση μετά μουσικής - Ομάδα Passepartout

Απόδραση μετά μουσικής - Ομάδα Passepartout

Καλοκαιρινές δραστηριότητες που σχετίζονται με το Γυμνάσιο Βάμου.

Απόδραση μετά μουσικής - Ομάδα Passepartout

(Άρθρο του Διευθυντή του Γυμνασίου μας κ. Περικλή Μαχαιρά)

     Είναι πλέον γνωστό ότι οι καθηγητές του Γυμνασίου μας κ. Γιώργος Πογιατζής, Μουσικός και κ. Τίτος Σμυρνάκης, Φυσικός, έχουν δημιουργήσει στο σχολείο μας το «Μουσικό εργαστήρι του Γυμνασίου Βάμου». Είναι επίσης γνωστό ότι οι προαναφερόμενοι καθηγητές μας σε συνεργασία με τον επίσης καθηγητή Μουσικής κ. Γιάννη Γιαννακάκη έχουν δημιουργήσει στα Χανιά την μουσικοθεατρική ομάδα «passe-partout, δράσεις μετά μουσικής». Μία ομάδα που μας εκπλήσσει συνεχώς με τις δυνατότητες των μελών της στη μουσική και το τραγούδι και στην οποία συμμετέχουν, μαζί με τους προαναφερόμενους καθηγητές, μας η μαθήτρια του Λυκείου μας Νεάντα Μπραχουσάι και η μαθήτρια του Γυμνασίου μας Νικολέτα Χατζή.

    Η απίθανη αυτή ομάδα παρουσίασε πρόσφατα τις εξαιρετικές μουσικοθεατρικές δυνατότητες των μελών της, στις πρώην δικαστικές φυλακές των Χανίων, σε συναυλίες που έδωσε στις 23-25 Ιουνίου 2014, με τη συγκίνηση να περισσεύει και τον θαυμασμό του κοινού να εκφράζεται με αγκαλιές και φιλιά σε όλα τα μέλη της ομάδας.

        Εμείς, τα μέλη της σχολικής κοινότητας του Γυμνασίου Βάμου, νιώθουμε απέραντη χαρά για τα μέλη μας (καθηγητές και μαθητές) που συμμετέχουν στη μουσικοθεατρική αυτή ομάδα και περηφάνια ταυτόχρονα. Τους ευχόμαστε να συνεχίσουν τη δημιουργική αυτή προσπάθειά τους προσφέροντας χαρά και δωρεάν ψυχαγωγία στο Χανιώτικο κοινό και όχι μόνο.

       Σας κοινοποιούμε σχετικές ιστοσελίδες, στις οποίες θα βρείτε δράσεις της ομάδας «passe-partout, δράσεις μετά μουσικής».  

 

Passepartout Chania

Passepartout NEA TV Ειδήσεις

Passepartout NEA TV "Στο Κόκκινο"

Passepartout ΚΥΔΩΝ "Μέρα Μεσημέρι"

Passepartout NEA TV "Θερινή Ώρα"

1omada passepartout

2 pogiatzis

3 pogtitos

4 paidia

5pogtitgian

6 finale