Τα Πειράματά Μας
Στο Διαδίκτυο

experiment200

Μουσικό Εργαστήρι
Γυμνασίου Βάμου

notes

The Teen Reporters
 of Vamos Junior
High School

strumf

Πρόσφατα άρθρα

Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Νέες διακρίσεις του Παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη

Νέες διακρίσεις του Παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη

     Πληροφορούμε τους μαθητές μας που αγάπησαν τόσο πολύ τον Χανιώτη Ολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη, ότι διακρίθηκε και πάλι στην κολύμβηση που είναι το αγαπημένο του άθλημα.

tsapatakis ΝΕΟ

           Ο Αντώνης μας, πήρε δύο Ασημένια μετάλλια και τα πρόσθεσε στην πλούσια συλλογή του, στους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ΑΜΕΑ 2014, που φιλοξενήθηκαν στο Αϊντχόφεν της Ολλανδίας.

          Συγκεκριμένα ήρθε 2ος στο πρόσθιο SB4 με χρόνο 1:39.23 και επίσης 2ος στη 200μ. μικτή ατομική SM5, με χρόνο 3:19.28.

       Η σχολική κοινότητα του Γυμνασίου Βάμου συγχαίρει τον Χανιώτη υπεραθλητή και του εύχεται να συνεχίσει να διακρίνεται στους υγρούς στίβους και να κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες και ιδίως εμάς, που είχαμε την τιμή να τον φιλοξενήσουμε στο σχολείο μας μαζί με τον προπονητή του τον Κώστα Νικολαντωνάκη και με μεγάλο ενδιαφέρον ακούσαμε αυτά που είχαν να μας πουν σχετικά με τη θέληση των αθλητών να αγωνίζονται, να προσέχουν την υγεία τους και τον τρόπο της ζωής τους. ώστε να απολαμβάνουν και τον αθλητισμό και τις νίκες.

            Ο Αντώνης, με τη θέληση που τον διακρίνει και τις προσωπικές του εμπειρίες, αλλά και με τρόπο απλό και κατανοητό, δίδαξε με την περυσινή του ομιλία του στους μικρούς μαθητές μας, εκτός των άλλων, ότι όποιος αγαπάει κάτι πολύ βρίσκει τρόπο να το απολαμβάνει αρκεί να παλέψει γι? αυτό και να επιμένει, θυσιάζοντας ίσως κάτι άλλο.

        Η περυσινή του ομιλία τους με θέμα: «Όταν συμβαδίζει η δύναμη του αθλητισμού και η δύναμη της ψυχής», εντυπωσίασε τους μαθητές μας όπως και η απλότητα και η αμεσότητα των ομιλητών κατά τη συζήτηση που ακολούθησε στη συνέχεια μαζί τους.

      Εξαιρετική η ικανότητα του Ολυμπιονίκη μας στην κολύμβηση, αλλά εξίσου εξαιρετική στο να μεταλαμπαδεύσει τη δύναμη της ψυχής του στους μικρούς μαθητές μας που του υπέβαλλαν πλήθος ερωτήσεων. Ερωτήσεις ουσιαστικές, ερωτήσεις ψυχής στις οποίες οι απαντήσεις και των δύο ομιλητών ήταν ακριβείς, μεστές, ουσιαστικές και πλήρεις συμβουλών.

         Γι? αυτό τους αγαπήσαμε, γι? αυτό τους αγαπάμε και τους ευχόμαστε πάντα διακρίσεις.