Τα Πειράματά Μας
Στο Διαδίκτυο

experiment200

Μουσικό Εργαστήρι
Γυμνασίου Βάμου

notes

The Teen Reporters
 of Vamos Junior
High School

strumf

Πρόσφατα άρθρα

Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Συμμετοχή του σχολείου μας στη διακόσμηση των νέων γραφείων της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Χανίων.

Συμμετοχή του σχολείου μας στη διακόσμηση των νέων γραφείων της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Χανίων.

       Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων μεταφέρεται σε νέο 4όροφο κτίριο, ιδιοκτησίας του Ελληνικού Δημοσίου, στο οποίο θα συστεγαστεί με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι υπηρεσίες της Δ/θμιας θα αναπτυχθούν σε δύο ορόφους (στον 3ο και στον 4ο) και θα περιλαμβάνουν 12 γραφεία συν το γραφείο του Διευθυντή.

       Ο Διευθυντής είχε την ιδέα να στολιστούν οι τοίχοι των γραφείων με κάδρα που θα πρόσφεραν τα σχολεία και θα ήταν σχετικά με τις δράσεις των μαθητών στο πλαίσιο των σχολικών δραστηριοτήτων, ιδέα με την οποία συμφώνησε η Υπεύθυνη των Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ/νσης κα Αρετή Μαρματάκη η οποία ενημέρωσε σχετικά όλα τα σχολεία.

       Το σχολείο μας, κρίνοντας πολύ θετική αυτή τη σκέψη, αποφάσισε να συμμετάσχει με φωτογραφίες σχετικές με τις δράσεις που υλοποιούνται για πολλά χρόνια στο σχολείο μας, όπως είναι το «Μουσικό Εργαστήρι του Γυμνασίου Βάμου» με υπεύθυνους τους καθηγητές μας κ. Γιώργο Πογιατζή, Μουσικό και κ. Τίτο Σμυρνάκη, Φυσικό,

mousiko01

 Κάδρο 1ο: Παζλ φωτογραφιών από εκδηλώσεις του «Μουσικού Εργαστηρίου» του Γυμνασίου μας.

mousiko02

 Κάδρο 2ο: Παζλ φωτογραφιών από τη διαδικασία δημιουργίας μουσικού CD, με το εξώφυλλο του CD

της σχολικής χρονιάς 2013-14 και το ίδιο το CD.

καθώς και η «Περιβαλλοντική Ομάδα του Γυμνασίου Βάμου» με υπεύθυνους τον Διευθυντή μας κ. Περικλή Μαχαιρά, Αρχιτέκτονα Μηχανικό και την Καθηγήτρια κα Ευτέρπη Βολουδάκη, Μαθηματικό.

louloudia01Κάδρο 3ο: Η ανθοδόχη που δημιούργησε η Περιβαλλοντική Ομάδα του σχολείου μας,

με οδηγίες της καθηγήτριας κας Ευτέρπης Βολουδάκη.

         Με το θέμα της δημιουργίας των κάδρων ασχολήθηκε ο Διευθυντής μας κ. Περικλής Μαχαιράς, Αρχιτέκτων Μηχανικός και επί χρόνια καθηγητής Σχεδίου και Γραφιστικής, και με τη βοήθεια φωτογραφιών της καθηγήτριας κας Ειρήνης Καλαϊτζάκη, του καθηγητή κ. Τίτου Σμυρνάκη και δικές του, ετοίμασε τις φωτογραφίες που βλέπετε.

          Τις φωτογραφίες αυτές τις καδράραμε και όπως προαναφέρθηκε, τα κάδρα τα δωρίσαμε στη Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Χανίων για να στολίσει, μαζί με άλλα, τα νέα της γραφεία.