Τα Πειράματά Μας
Στο Διαδίκτυο

experiment200

Μουσικό Εργαστήρι
Γυμνασίου Βάμου

notes

The Teen Reporters
 of Vamos Junior
High School

strumf

Πρόσφατα άρθρα

Αρχική σελίδα Δραστηριότητες Εθνικές επέτειοι Πραγματοποιήθηκε η σχολική γιορτή της 28ης Οκτωβρίου.

Πραγματοποιήθηκε η σχολική γιορτή της 28ης Οκτωβρίου.

      Την Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η γιορτή της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940. Η γιορτή άρχισε με την παράδοση της σημαίας στην σημαιοφόρο Όλγα Νικολοζάκη από τον Διευθυντή μας κ. Περικλή Μαχαιρά, καθώς και των Αριστείων και των Βραβείων της περυσινής σχ. χρονιάς 2013-14, στους μαθητές και τις μαθήτριες που αρίστευσαν και σε εκείνους που ήρθαν πρώτοι στο τμήμα τους.

28Okt2014 1

Μαθήτρια παραλαμβάνει το Αριστείο της.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε η γιορτή σε 3 ξεχωριστούς χώρους, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, σε κάθε τάξη χωριστά για να υπάρχει η ησυχία που απαιτείται σε τέτοιες περιπτώσεις. Την γιορτή ετοίμασαν φέτος, με εξαιρετικό αποτέλεσμα, οι καθηγήτριες κα Νίκη Νικολουδάκη, Φιλόλογος και κα Κλειώ Μπαμπασώφη, επίσης Φιλόλογος. Βοήθησε όπως πάντα η κα Ειρήνη Καλαϊτζάκη καθηγήτρια της Πληροφορικής, σε ότι ήταν σχετικό με την ειδικότητά της.

28Okt2014 2

Μαθήτρια της Γ΄ τάξης αναφέρεται στα δρώμενα της εποχής του 1940.

Η επετειακή γιορτή της 28ης Οκτωβρίου 1940 ολοκληρώθηκε με μουσική και τραγούδια εκείνης της εποχής, που έπαιξαν οι καθηγητές του «Μουσικού Εργαστηρίου του Γυμνασίου Βάμου» κος Γιώργος Πογιατζής και κος Τίτος Σμυρνάκης και τραγούδησαν το νέο μέλος του, η μαθήτρια Αριάδνη Χατζή και η χορωδία του, συμπληρωμένη με τα νέα μέλη της.

28Okt2014 3

Ο καθηγητής μας κος Τίτος Σμυρνάκης, αφοσιωμένος στο Μουσικό του έργο.

28Okt2014 4 Και ο καθηγητής μας κος Γιώργος Πογιατζής με την ικανοποίηση στο πρόσωπό του.

Η έκπληξη της Μουσικής αυτής παράστασης ήταν η μαθήτρια Έφη Ζαννή που συνόδευσε τους καθηγητές της παίζοντας βιολί με ικανότητα και ευαισθησία.

28Okt2014 5

Η Έφη Ζαννή παίζοντας βιολί μας ενθουσίασε.

 28Okt2014 6

Η χορωδία μας με τις ωραίες φωνούλες, τις τόσο καλλιεργημένες από τον καθηγητή της Μουσικής και μέλος του Μουσικού Εργαστηρίου μας κ. Γιώργο Πογιατζή.

28Okt2014 7

Οι μαθητές μας χειροκροτούν τους συμμαθητές και τους καθηγητές τους, που τους προσφέρουν τόσο ωραίες μουσικές στιγμές εδώ και πολλά χρόνια.