Τα Πειράματά Μας
Στο Διαδίκτυο

experiment200

Μουσικό Εργαστήρι
Γυμνασίου Βάμου

notes

The Teen Reporters
 of Vamos Junior
High School

strumf

Πρόσφατα άρθρα

Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Συμμετοχή του σχολείου μας στις εκδηλώσεις εορτασμού της 101ης επετείου της Ένωσης της Κρήτης

Συμμετοχή του σχολείου μας στις εκδηλώσεις εορτασμού της 101ης επετείου της Ένωσης της Κρήτης

Συμμετοχή του σχολείου μας στις εκδηλώσεις εορτασμού της 101ης επετείου της Ένωσης της Κρήτης με την μητέρα Ελλάδα, στα Χανιά.

     Την Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου 2014, το Γυμνάσιό μας συμμετείχε με τηνσημαιοφόρο του και τους παραστάτες στις εκδηλώσεις εορτασμού της 101ης επετείου της Ένωσης της Κρήτης με την μητέρα Ελλάδα, στα Χανιά.

Simeoforos2014

Η σημαιοφόρος και οι παραστάτες μπροστά στα γραφεία της Μητρόπολης.

        Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων οι μαθητές μας φιλοξενήθηκαν, μαζί με τα άλλα τρία σχολεία Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αποκορώνου, στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου και ακολούθως τους υποδέχθηκε ο Επίσκοπος κ. κ. Δαμασκηνός, στον Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου. 

      Ακολούθησε εκκλησιασμός και δοξολογία και στη συνέχεια, σε πομπή, η σημαία του Γυμνασίου μας κατευθύνθηκε στο ιστορικό φρούριο του Φιρκά.

frourio firka2014

Πηγαίνοντας στο φρούριο Φιρκά.

          Εκεί πραγματοποιήθηκε η τελετή έπαρσης της Ελληνικής σημαίας και εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας από τον Δήμαρχο Χανίων κ. Βάμβουκα. 

simaia2014

Η σημαία στο φρούριο Φιρκά.