Τα Πειράματά Μας
Στο Διαδίκτυο

experiment200

Μουσικό Εργαστήρι
Γυμνασίου Βάμου

notes

The Teen Reporters
 of Vamos Junior
High School

strumf

Πρόσφατα άρθρα

Αρχική σελίδα Δραστηριότητες Εκπαιδευτικές Επίσκεψη μαθητών μας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων.

Επίσκεψη μαθητών μας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων.

Επίσκεψη μαθητών μας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων.

      Την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των μαθητών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα σχολικής δραστηριότητας: Έκδοση μαθητικού περιοδικού «Μαθητών Λόγος» στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων, με τη συνοδεία των καθηγητριών κας Πηνελόπη Αρκολάκη, Γαλλικής γλώσσας και κας Ειρήνης Καλαϊτζάκη, Πληροφορικής. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της δράσης «Μήνας Εφηβείας» που διοργάνωσαν για 2η συνεχόμενη χρονιά οι εκδόσεις Πατάκη και φιλοξενήθηκε από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων. Η δράση είχε θέμα: «Τα Χανιά σας καλωσορίζουν ? οι έφηβοι αναδεικνύουν τη μαγεία του τόπου τους».

        Οι μαθητές πήραν μέρος σε ένα εργαστήριο σχεδιασμού μιας διαφημιστικής ιδέας μέσα από την οποία θα προβάλουν τον τόπο τους. Συντονιστής του εργαστηρίου ήταν ο Χανιώτης συγγραφέας και αναπληρωτής καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης, κος Πολυχρόνης Κουτσάκης.

1 Κουτσάκη 2015

Οι μαθητές μας παρακολουθώντας τον κ. Κουτσάκη.

            Μέσα από τη δράση αυτή, οι μαθητές παρακολούθησαν μικρά διαφημιστικά σποτ με θέμα την τουριστική προβολή του Νομού Χανίων και βιντεάκια με θέμα τον εκφοβισμό (Bulling). Ακολούθησε συζήτηση και προβληματισμός πάνω και στα δύο θέματα, βλέποντας με μια διαφορετική ματιά την ίδια τους την καθημερινότητα.