Τα Πειράματά Μας
Στο Διαδίκτυο

experiment200

Μουσικό Εργαστήρι
Γυμνασίου Βάμου

notes

The Teen Reporters
 of Vamos Junior
High School

strumf

Πρόσφατα άρθρα

Αρχική σελίδα Δραστηριότητες Κοινωνικές Πραγματοποιήθηκε η 2η ομιλία στο σχολείο μας.

Πραγματοποιήθηκε η 2η ομιλία στο σχολείο μας.

     Την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκε ομιλία στους μαθητές μας, της Υπευθύνου του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Χανίων κας Σοφίας Τριανταφύλλου.

6 omilia bull 2015

Η κα Τριανταφύλλου μιλά στους μαθητές.

       Η ομιλία είχε το θέμα: «Σχολικός εκφοβισμός: όρια, μύθοι και πραγματικότητα» και διεξήχθη στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού που είναι η 6η Μαρτίου, αλλά επειδή στις 6 Μαρτίου είχε προγραμματιστεί ο σχολικός μας περίπατος, η ομιλία προηγήθηκε κατά μία μέρα.

          Η κα Τριανταφύλλου ανέπτυξε το θέμα με μεγάλη σαφήνεια και πολλά παραδείγματα, ώστε οι μαθητές να καταλάβουν τις διάφορες μορφές της σχολικής βίας και του σχολικού εκφοβισμού γενικότερα. Συζήτησε επίσης μαζί τους, ρώτησε διάφορα και πήρε σωστές απαντήσεις, άκουσε τις απόψεις τους και τους συμβούλεψε με σαφή και παιδαγωγικό τρόπο να είναι πάντα ευγενικοί, φιλικοί και ανθρώπινοι στις μεταξύ τους σχέσεις.

7  omilia bull 2015

Οι μαθητές πάντα πρόθυμοι να συμμετάσχουν στη συζήτηση.

         Στο τέλος χειροκροτήθηκε θερμά η κα Τριανταφύλλου, η οποία με την μεστή και γεμάτη ανθρωπιά ομιλία της κατάφερε να τους ευαισθητοποιήσει.