Τα Πειράματά Μας
Στο Διαδίκτυο

experiment200

Μουσικό Εργαστήρι
Γυμνασίου Βάμου

notes

The Teen Reporters
 of Vamos Junior
High School

strumf

Πρόσφατα άρθρα

Αρχική σελίδα Δραστηριότητες Εκπαιδευτικές Επίσκεψη των μαθητών της Β΄ τάξης του σχολείου μας στο εργοστάσιο της ΕΤΑΝΑΠ στον Στύλο.

Επίσκεψη των μαθητών της Β΄ τάξης του σχολείου μας στο εργοστάσιο της ΕΤΑΝΑΠ στον Στύλο.

Επίσκεψη των μαθητών της Β΄ τάξης του σχολείου μας στο εργοστάσιο της ΕΤΑΝΑΠ στον Στύλο του Δήμου Αποκορώνου.

      Οι μαθητές της Β΄ τάξης του σχολείου μας, με τη συνοδεία καθηγητών τους, επισκέφθηκαν το εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού της ΕΤΑΝΑΠ στον Στύλο του Δήμου Αποκορώνου, στις 13 Μαρτίου 2015, στο πλαίσιο διδακτικής επίσκεψης σχετικής με το Κεφάλαιο «Οργανόγραμμα και διαδικασία παραγωγής μίας παραγωγικής μονάδας» του μαθήματος Τεχνολογία.

2 etanap 2015

Η ενημέρωση των μαθητών μας στον χώρο του εργοστασίου.

      Στο εργοστάσιο, στο οποίο εμφιαλώνεται το πανελλήνια γνωστό νερό Σαμαριά και άλλοι τύποι νερού, υποδέχθηκαν με χαρά τους μαθητές μας και τους έγινε ξενάγηση από εξουσιοδοτημένο υπάλληλο της μονάδας στο χώρο κατεργασίας και εμφιάλωσης του νερού, αλλά και ενημέρωσή τους για το οργανόγραμμα της επιχείρησης, την παραγωγική διαδικασία και για τις δυνατότητες ανάπτυξης του εργοστασίου.

3 etanap 2015

Ξενάγηση στους χώρους επεξεργασίας του νερού.

       Οι υπεύθυνοι της επιχείρησης πρόσφεραν εμφιαλωμένα νερά σε μαθητές και καθηγητές και με ιδιαίτερη προθυμία απάντησαν στις ερωτήσεις των μαθητών οι οποίοι είχαν ήδη διδαχθεί το σχετικό κεφάλαιο, από τον καθηγητή τους και Διευθυντή του σχολείου μας κ. Περικλή Μαχαιρά που τους διδάσκει το μάθημα Τεχνολογία.