Τα Πειράματά Μας
Στο Διαδίκτυο

experiment200

Μουσικό Εργαστήρι
Γυμνασίου Βάμου

notes

The Teen Reporters
 of Vamos Junior
High School

strumf

Πρόσφατα άρθρα

Αρχική σελίδα Δραστηριότητες Μουσικές - Θεατρικές - Καλλιτεχνικές Έκθεση έργων μικρογλυπτικής των μαθητών της Α΄ τάξης του σχολείου μας στο Κ.Α.Μ.

Έκθεση έργων μικρογλυπτικής των μαθητών της Α΄ τάξης του σχολείου μας στο Κ.Α.Μ.

Έκθεση έργων μικρογλυπτικής των μαθητών της Α΄ τάξης του σχολείου μας στο Κ.Α.Μ.


    Στα Χανιά, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (Κ.Α.Μ.) πραγματοποιήθηκε έκθεση έργων μικρογλυπτικής των μαθητών της Α΄ τάξης του σχολείου μας την οποία παρακολούθησαν γονείς και φίλοι τους, αλλά και το φιλότεχνο κοινό των Χανίων.

9 karabas 2015

Διακρίνεται το σύνολο των έργων των μικρών μαθητών.

       Η έκθεση, των έργων τους, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης του Δήμου Χανίων με τίτλο: «Άνοιξη καλλιτεχνικής δημιουργίας», από τις 11-3-2015 έως τις 22-3-2015.

10 karabas 2015

 Χρώματα και φαντασία δίνουν έντονη την εντύπωση της χαράς.

    Τα έργα των μαθητών δημιουργήθηκαν μετά από σχετική διδασκαλία του καθηγητή καλλιτεχνικών του σχολείου μας κ. Γιώργου Καραμπά και η πανδαισία των χρωμάτων σε συνδυασμό με την φαντασία των μαθητών έδωσε τελικά ένα αποτέλεσμα που χαρακτηρίζεται αρκετά ενδιαφέρον.

      Οι μαθητές δούλεψαν με κέφι, έκαναν λάθη τα οποία τους διόρθωνε ο κ. Καραμπάς και συνέχιζαν με την ίδια χαρά να δημιουργούν τα μικρογλυπτά τους που μάλλον θα τα χάρηκαν όσοι τα είδαν εκτεθειμένα στο Κ.Α.Μ.