Τα Πειράματά Μας
Στο Διαδίκτυο

experiment200

Μουσικό Εργαστήρι
Γυμνασίου Βάμου

notes

The Teen Reporters
 of Vamos Junior
High School

strumf

Πρόσφατα άρθρα

Αρχική σελίδα Δραστηριότητες Μουσικές - Θεατρικές - Καλλιτεχνικές Γυρίσματα των κινηματογραφικών ομάδων της κινηματογραφικής λέσχης του Γυμνασίου μας.

Γυρίσματα των κινηματογραφικών ομάδων της κινηματογραφικής λέσχης του Γυμνασίου μας.

Γυρίσματα των κινηματογραφικών ομάδων της κινηματογραφικής λέσχης του Γυμνασίου μας.

 

      Είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την προετοιμασία των ηθοποιών των κινηματογραφικών ομάδων της κινηματογραφικής λέσχης του Γυμνασίου μας, που μετά τη λήξη της σχολικής γιορτής της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, ντύθηκαν κατάλληλα, μακιγιαρίστηκαν, χτενίστηκαν και γενικότερα ετοιμάστηκαν και γύρισαν σκηνές των έργων τους στους χώρους του σχολείου και στο πάρκο που βρίσκεται απέναντι απ? αυτό.

 

     Η προετοιμασία των ηθοποιών έγινε στο χώρο της βιβλιοθήκης μας μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και με επαγγελματική αφοσίωση από όλους.

 

14 othleo15

 

 

Τρεις μαθήτριες και η καθηγήτριά τους κα Θεοδωρίδου ετοιμάζουν τα μαλλιά μίας μαθήτριας-ηθοποιού.

 

    Η μία ομάδα γυρίζει το έργο «OTHELLO» του William Shakespeare με την καθοδήγηση των καθηγητριών τους κας Μάχης Κουφογιώργου και κας Θεοδώρας Θεοδωρίδου. Τα γυρίσματα γίνονται στα Χανιά (Ενετική Πόλη), στο πάρκο του Βάμου και στην Κύπρο (Πάφος και Λευκωσία).

 

15 othelo15

 

 

Ενώ εξακολουθεί η κόμμωση της μαθήτριας ηθοποιού, ο Othello δέχεται στυλιστικές παρεμβάσεις από την καθηγήτρια κα Κουφογιώργου.

 

   Η ομάδα αποτελείται από τους παρακάτω μαθητές: Ακκούς Σωκράτης, Ζαννή Ευτυχία, Ζουλάκης Γιώργος, Καζάνης Παναγιώτης, Κατσουλάκης Άγγελος, Κατσούλη Πόπη, Κατσούλης Σήφης, Λίτσι Τζοάνα, Μαντουδάκης Γιώργος, Μαρικάκη Ελένη, Ντάτον Άλεξ, Παπαδάκη Στέλλα, Πετρακάκης Μανούσος, Πετρουλάκη Αριάδνη, Σταυγιανουδάκη Γεωργία, Σταυγιανουδάκη Θεοδώρα, Τζαμαριουδάκης Δημήτρης, Τσιτσιρίδη Φρόσω, Φρατζεσκάκη Άρτεμις, Χαλβαδάκη Κατερίνα και Χάτσινσον Ιόνη.

 

16 othelo15

 

 

Τελευταίες διορθώσεις στα μαλλιά της Bianca.

 

    Η δεύτερη ομάδα γυρίζει το έργο «Φοβού τον Καποδίστρια» σε σενάριο, σκηνοθεσία και καθοδήγηση της καθηγήτριας του σχολείου κας Νίκης Νικολουδάκη και με διεύθυνση φωτογραφίας και κινηματογράφηση του Υπεύθυνου του Κινηματογραφικού εργαστηρίου Χανίων κ. Θεόδωρου Θωμαδάκη. Στο σενάριο συμμετείχε με ένα εύρημά του και ο μαθητής Σήφης Κατσούλης.

 

17 othelo15

 

 

Η ηθοποιός-μαθήτρια Ευαγγελία Μαραγκουδάκη που υποδύεται κυρία 68 ετών,

 

μάλλον πολύ πετυχημένα !!!

 

     Την ομάδα αυτή αποτελούν οι παρακάτω μαθητές: Ευθυμάκη Τζέσικα, Κατσούλη Πόπη, Κατσούλης Σήφης, Καυκαλά Πηνελόπη, Κοτρωνάκη Μαρία, Κουράκης Παρασκευάς, Κωστάκης Μανώλης, Μανατάκη Μαριάννα, Μαραγκουδάκη Ευαγγελία και Ματζοράκης Γιάννης.

 

     Μένουμε με τη μεγάλη αγωνία να δούμε σε προβολή τα έργα των κινηματογραφικών μας ομάδων μας.