Τα Πειράματά Μας
Στο Διαδίκτυο

experiment200

Μουσικό Εργαστήρι
Γυμνασίου Βάμου

notes

The Teen Reporters
 of Vamos Junior
High School

strumf

Πρόσφατα άρθρα

Αρχική σελίδα Δραστηριότητες Περιβαλλοντικές Κλαδεύτηκαν οι σφάκες, οι ελιές και αρκετά άλλα δέντρα του σχολείου μας.

Κλαδεύτηκαν οι σφάκες, οι ελιές και αρκετά άλλα δέντρα του σχολείου μας.

Κλαδεύτηκαν οι σφάκες, οι ελιές και αρκετά άλλα δέντρα του σχολείου μας.

      Με τη γνώση, την εμπειρία αλλά και την διάθεση για προσφορά, ο καθηγητής του σχολείου μας κος Δημήτρης Βοζινάκης της Φυσικής Αγωγής, πρόσφερε απλόχερα στους μαθητές του σχολείου μας, εκτός των άλλων και ένα μάθημα κηπουρικής, όταν για αρκετές ώρες (εκτός του ωραρίου του) κλάδεψε θάμνους (σφάκες), ελιές, νεραντζιές, λεμονιές και άλλα δέντρα που υπάρχουν στα παρτέρια του σχολείου μας.

3ΦΩΤΟ 3

Ο κος Δημήτρης Βοζινάκης κλαδεύει ελιά.

     Στα διαλείμματα τον βοηθούσαν και οι μαθητές της εθελοντικής ομάδας περιποίησης κήπων του σχολείου μας, που μάζευαν τα κομμένα κλαδιά και τα μετέφεραν σε συγκεκριμένο χώρο για να τα παραλάβει συνεργείο του Δήμου μας.

4ΦΩΤΟ 4

Μαθητές της εθελοντικής ομάδας περιποίησης των παρτεριών του σχολείου μας.

    Ασφαλώς υπήρχε ανάγκη από σχετική βοήθεια, την οποία πρόσφερε με χαρά στον κ. Βοζινάκη η καθηγήτρια του σχολείου μας κα Ειρήνη Καλαϊτζάκη της Πληροφορικής, που ασχολείται και η ίδια με κλαδέματα και γενικά την περιποίηση του φυτικού υλικού του σχολείου μας με τη βοήθεια πότε των εθελοντών μαθητών και πότε της κας Ειρήνης που καθαρίζει το σχολείο μας.

5ΦΩΤΟ 5

Διακρίνονται ο κ. Βοζινάκης, η κα Καλαϊτζάκη και εθελοντές μαθητές.

    Τελικά έγινε πάρα πολύ καλή δουλειά με τις γνώσεις και τα μηχανήματα του κ. Βοζινάκη και στους μαθητές μας δόθηκε άλλο ένα μάθημα εθελοντισμού από καθηγητές τους.