Τα Πειράματά Μας
Στο Διαδίκτυο

experiment200

Μουσικό Εργαστήρι
Γυμνασίου Βάμου

notes

The Teen Reporters
 of Vamos Junior
High School

strumf

Πρόσφατα άρθρα

Αρχική σελίδα Δραστηριότητες Εθνικές επέτειοι Πραγματοποιήθηκε η δοξολογία και η μαθητική παρέλαση της επετείου της Ελληνικής Επανάστασης του 1821

Πραγματοποιήθηκε η δοξολογία και η μαθητική παρέλαση της επετείου της Ελληνικής Επανάστασης του 1821

Πραγματοποιήθηκε η δοξολογία και η μαθητική παρέλαση της επετείου της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 στο Βάμο.

       Οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας παρακολούθησαν τη δοξολογία για την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 στον Ιερό Ναό του Αγ. Νικολάου στο Βάμο και στη συνέχεια αφού κατέθεσαν στεφάνι, παρέλασαν μπροστά στο ηρώο της πόλης μας, καταχειροκροτούμενοι από τον κόσμο που παραβρέθηκε και παρακολούθησε την τελετή.

6ΦΩΤΟ 6

Μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου μας κατά την προσέλευσή τους στον Ι. Ναό του Αγ. Νικολάου για τη δοξολογία.

     Αυτή τη φορά οι μαθητές μας παρέλασαν πολύ καλά σε σχέση με άλλες φορές και αυτό μάλλον οφείλεται στην έμπνευση του καθηγητή της Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας κ. Θανάση Αζά, που ζήτησε από τον καθηγητή κ. Τίτο Σμυρνάκη να τον βοηθήσει αναλαμβάνοντας τον συντονισμό της μίας από τις δύο ομάδες μαθητών.

7ΦΩΤΟ 7

Η σημαία με τη σημαιοφόρο και τους παραστάτες, τον Αντιδήμαρχο κ. Λεωνίδα Λιμαντζάκη και τον Διευθυντή του σχολείου μας κ. Περικλή Μαχαιρά στο εσωτερικό του Ι. Ναού του Αγ. Νικολάου.

    Είχαμε και την ειδική, όπως αποδείχτηκε, φωτορεπόρτερ την καθηγήτρια κα Αθηνά Ρουτζάκη που κατάφερε να φωτογραφήσει όλη τη διαδικασία της Εθνικής Γιορτής στον Βάμο.

8ΦΩΤΟ 8

Το ηρώο του Βάμου με τους επίσημους του Δήμου μας.

    Τη χορωδία του σχολείου μας συντόνισε ο κος Τίτος Σμυρνάκης, που όπως απεδείχθη αντικατέστησε επάξια τον καθηγητή της Μουσικής που βρισκόταν σε άλλο σχολείο την ημέρα εκείνη.

9ΦΩΤΟ 9

Μαθητές της χορωδίας μας με τον καθηγητή τους κ. Σμυρνάκη στο ηρώο του Βάμου.