Τα Πειράματά Μας
Στο Διαδίκτυο

experiment200

Μουσικό Εργαστήρι
Γυμνασίου Βάμου

notes

The Teen Reporters
 of Vamos Junior
High School

strumf

Πρόσφατα άρθρα

Αρχική σελίδα Δραστηριότητες Εκπαιδευτικές Τοποθετήθηκε νέος Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης.

Τοποθετήθηκε νέος Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης.

Τοποθετήθηκε νέος Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης.

        Με απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, στις 9 Απριλίου 2015, διορίστηκε και τοποθετήθηκε νέος Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης ο κ. Γεώργιος Τερζάκης του Μιχαήλ, εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κλάδου ΠΕ70.

       Ο κ. Τερζάκης αντικαθιστά έναν αρκετά επιτυχημένο Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης, τον κ. Απόστολο Κλινάκη, επίσης εκπαιδευτικό Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ο οποίος βοήθησε με κάθε δυνατό τρόπο την Παιδεία στην Κρήτη.

            Ο κ. Κλινάκης είναι αυτός, που εκτός των άλλων:

- Διέσωσε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) Βάμου που προοριζόταν να κλείσει, με την τοποθέτηση σ? αυτό του κ. Περικλή Μαχαιρά, Καθηγητή Αρχιτέκτονα Μηχανικού σαν Υπεύθυνο για τη λειτουργία του, ο οποίος σε εξαιρετική συνεργασία μαζί του συνέβαλε στη διάσωσή του το σχ. έτος 2010-2011 και στη συνέχεια τοποθετήθηκε Διευθυντής στο Γυμνάσιό μας και ?

- Συνέβαλε καθοριστικά στη συνεργασία των Μεγαλονήσων, της Κρήτης με την Κύπρο σε θέματα εκπαίδευσης με πραγματοποίηση κοινών συνεδρίων, ανταλλαγών μεταξύ μαθητών, αδελφοποιήσεις σχολείων και πραγματοποίηση πολλών άλλων ανάλογων δράσεων.

          Ευχόμαστε στον απερχόμενο Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης κ. Απόστολο Κλινάκη να έχει υγεία και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει να προσφέρει στην εκπαίδευση από όποια θέση βρεθεί.

           Ευχόμαστε επίσης στο νέο μας Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης κ. Γεώργιο Τερζάκη, Καλή Θητεία στη θέση αυτή, να συνεχίσει το εποικοδομητικό έργο του κ. Κλινάκη και να βοηθήσει και αυτός με όλες του τις δυνάμεις την εκπαίδευση στην Κρήτη, πιστεύοντας πως η εκπαίδευση είναι ο καθρέπτης της κοινωνίας στην οποία ζούμε.