Τα Πειράματά Μας
Στο Διαδίκτυο

experiment200

Μουσικό Εργαστήρι
Γυμνασίου Βάμου

notes

The Teen Reporters
 of Vamos Junior
High School

strumf

Πρόσφατα άρθρα

Αρχική σελίδα Δραστηριότητες Κοινωνικές Συμμετοχή σε ημερίδα της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης (Ο. Α. Κ.) στο Κολυμπάρι.

Συμμετοχή σε ημερίδα της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης (Ο. Α. Κ.) στο Κολυμπάρι.

Συμμετοχή σε ημερίδα της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης (Ο. Α. Κ.) στο Κολυμπάρι.

    Την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015, οι μαθητές του τμήματος Γ2 του σχολείου μας και οι μαθητές του «Μουσικού Εργαστηρίου» του σχολείου μας επισκέφτηκαν, με τη συνοδεία του Διευθυντή μας κ. Περικλή Μαχαιρά, του καθηγητή μας κ. Τίτου Σμυρνάκη και του καθηγητή μας κ. Γιώργου Πογιατζή, την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, στο Κολυμπάρι, συμμετέχοντας σε ημερίδα για την αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό που διοργάνωσε στις συνεδριακές εγκαταστάσεις της.

OAK Φ26

Αναμνηστική φωτογραφία από τη συμμετοχή μας σε ημερίδα

της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης

         Στην ημερίδα συμμετείχαν επίσης το 11ο Γενικό λύκειο Ηρακλείου και το 2ο ΕΠΑΛ Χανίων.

       Οι μαθητές μας Ματζοράκης Γιάννης και Νικολοζάκη Όλγα που εκπροσώπησαν τους συμμαθητές τους στην ομαδική τους εργασία, αφού αναφέρθηκαν γενικότερα στην ανάγκη να είμαστε όλοι οι άνθρωποι αλληλέγγυοι μεταξύ μας, ιδιαίτερα αυτή την εποχή που η χώρα μας περνά δύσκολα και αφού αναφέρθηκαν στην ανάγκη της εθελοντικής συμμετοχής μας σε δράσεις που βοηθούν το κοινωνικό σύνολο, ενημέρωσαν τους συμμετέχοντες για τις πολλές δράσεις αλληλεγγύης και εθελοντισμού που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια στο σχολείο μας.

OAK Φ6

Οι μαθητές μας στο Βήμα των ομιλητών.

      Στη συνέχεια αφού μίλησαν και οι μαθητές των άλλων δύο σχολείων, οι μαθητές μας συμμετείχαν σε στρογγυλό τραπέζι και συζήτησαν με τους άλλους ομιλητές και τον Γενικό Διευθυντή της Ακαδημίας Δρα Κων/νο Ζορμπά ανταλλάσσοντας απόψεις σχετικές με το θέμα της ημερίδας.

      Το μεσημέρι ο κ. Ζορμπάς δεξιώθηκε τους συμμετέχοντες μαθητές και καθηγητές στο εστιατόριο των εγκαταστάσεων της Ο.Α.Κ. και στη συνέχεια τους έγινε ξενάγηση σε έκθεση φωτογραφίας στο φουαγέ της αίθουσας συνεδρίων.

OAK Φ7

Το φαγητό προσεγμένο, οι μαθητές μας ορεξάτοι και η ατμόσφαιρα πολύ ζεστή        και φιλόξενη.

       Το απόγευμα παρακολούθησαν θεατρική παράσταση των μαθητών του 11ου ΓΕΛ Ηρακλείου και συναυλία των μαθητών του ίδιου σχολείου, Κρητική μουσική από τους μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Χανίων με τη συνοδεία χορευτικού συγκροτήματος και συναυλία των μαθητριών του «Μουσικού Εργαστηρίου» μας που φέτος τραγουδούν Ζαμπέτα και Τσιτσάνη.

OAK Φ8

Στιγμιότυπο από τη θεατρική παράσταση των μαθητών του 11ου ΓΕΛ Ηρακλείου.

OAK Φ9

Οι μαθήτριες ? τραγουδίστριες εντυπωσίασαν με τις φωνές τους.

OAK Φ10

? και το χειροκρότημα που τους πρόσφεραν οι συμμετέχοντες ζωηρότατο!!!