Τα Πειράματά Μας
Στο Διαδίκτυο

experiment200

Μουσικό Εργαστήρι
Γυμνασίου Βάμου

notes

The Teen Reporters
 of Vamos Junior
High School

strumf

Πρόσφατα άρθρα

Αρχική σελίδα Δραστηριότητες Μουσικές - Θεατρικές - Καλλιτεχνικές Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Λαμπράκη του σχολείου μας μαθητική θεατρική παράσταση

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Λαμπράκη του σχολείου μας μαθητική θεατρική παράσταση

 

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Λαμπράκη του σχολείου μας η μαθητική θεατρική παράσταση με το έργο «Ποντικοπαγίδα».

       Τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2015 παρουσιάστηκε στην αίθουσα Λαμπράκη του σχολείου μας, το πρωί στους μαθητές μας και το βράδυ στο κοινό του Βάμου, η παράσταση των μαθητών του Θεατρικού Εργαστηρίου του Γυμνασίου Βάμου με τίτλο «Ποντικοπαγίδα», της Αγκάθα Κρίστι. Η απόδοση των μαθητών ? ηθοποιών ήταν εξαιρετική και το χειροκρότημα άφθονο και ζεστό.

        Η ίδια παράσταση παρουσιάστηκε και στις 20 Μαϊου 2015 στα Χανιά, στο θέατρο Δημήτρη Βλησίδη, συμμετέχοντας στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Χανίων με τίτλο «Άνοιξη Πολιτιστικής Δημιουργίας 2015» και έτυχε της ίδιας ενθουσιώδους υποδοχής του κοινού.

     Η παράσταση σκηνοθετήθηκε από τους καθηγητές του σχολείου μας κ. Σταύρο Βασιλαντωνάκη, Φιλόλογο και την κα Ευτέρπη Βολουδάκη, Μαθηματικό και ήταν το αποτέλεσμα μιας επίπονης όσο και πολύ ενδιαφέρουσας εκπαιδευτικής διαδικασίας στο πλαίσιο των σχολικών δραστηριοτήτων.

θεατρο Φ22

Σκηνή από το έργο με τους 6 από τους 8 μαθητές ηθοποιούς.

     Οι προαναφερόμενοι καθηγητές εντόπισαν τους μαθητές που ενδιαφέρθηκαν να παρακολουθήσουν μαθήματα υποκριτικής, να παίξουν στο σανίδι ένα θεατρικό έργο, να βοηθήσουν στη δημιουργία της παράστασης με τα σκηνικά, τα ενδύματα και τόσα άλλα που πρέπει να γίνουν σωστά για να υπάρξει ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Τους καλλιέργησαν με πολλές συζητήσεις ? μαθήματα και τελικά όσοι παρακολούθησαν τις παραστάσεις είτε στο σχολείο μας, είτε στο Θέατρο Βλησίδη έμειναν πολύ ευχαριστημένοι και έδωσαν στους συντελεστές της παράστασης συγχαρητήρια και ένα ζεστό, πολύ ζεστό χειροκρότημα, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω.

        Οι μαθητές που έπαιξαν, με τη σειρά της εμφάνισής τους, είναι οι:

Νικολοζάκη Όλγα, Μελισσάκης Στέλιος, Ξενάκης Γιώργος, Ορφανάκη Μαρία, Κατσούλης Σήφης, Κοτρωνάκη Μαρία, Σταυγιαννουδάκη Γεωργία και Γουϊτφιλντ Μάικλ.

            Βοηθοί μαθητές ήταν οι: Νικόλι Μαρία, Βαρδάκη Αναστασία και Κουλούρη Ασπασία.

      Με τα σκηνικά ασχολήθηκαν όλοι οι μαθητές του θεατρικού εργαστηρίου και τα ρούχα τα διέθεσε το ΔΗΠΕΘΕΚ από το βεστιάριό του και το ευχαριστούμε πολύ γι? αυτό.