Τα Πειράματά Μας
Στο Διαδίκτυο

experiment200

Μουσικό Εργαστήρι
Γυμνασίου Βάμου

notes

The Teen Reporters
 of Vamos Junior
High School

strumf

Πρόσφατα άρθρα

Αρχική σελίδα Δραστηριότητες Κοινωνικές Πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας ομιλία για την επέτειο της νίκης των λαών επί του Ναζισμού.

Πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας ομιλία για την επέτειο της νίκης των λαών επί του Ναζισμού.

Πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας ομιλία για την επέτειο

της νίκης των λαών επί του Ναζισμού.

 

Την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015, στην αίθουσα εκδηλώσεων (αίθουσα Λαμπράκη) του σχολείου μας, πραγματοποιήθηκε ομιλία του Διευθυντή μας καθηγητή Αρχιτέκτονα κ. Περικλή Μαχαιρά σχετική με την επέτειο της νίκης των λαών επί της ναζιστικής Γερμανίας.

Ο ομιλητής εκτός των άλλων ανέφερε ότι «? η επέτειος της ύψωσης της σημαίας της νίκης, του Κόκκινου στρατού των Σοβιετικών στο Βερολίνο, σηματοδότησε την απελευθέρωση όλης της Ευρώπης από τα νύχια του ναζισμού και έθεσε ένα τέλος στον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο, ο οποίος άφησε πίσω του πάνω από 50.000.000 νεκρούς, άμαχους και στρατιώτες και διέλυσε τις οικονομίες όλων των Ευρωπαϊκών κρατών».

Και μετά από εκτενή αναφορά στη συγκεκριμένη επέτειο, ο Διευθυντής μας κατέληξε ότι «? η ημέρα αυτή αξίζει να τιμάται, διότι είναι μία ημέρα σταθμός για την παγκόσμια ιστορία, αφού έτσι σταμάτησε το κύμα του φασισμού και του ναζισμού, που με μεγάλη ταχύτητα απειλούσε ολόκληρο τον κόσμο».