Τα Πειράματά Μας
Στο Διαδίκτυο

experiment200

Μουσικό Εργαστήρι
Γυμνασίου Βάμου

notes

The Teen Reporters
 of Vamos Junior
High School

strumf

Πρόσφατα άρθρα

Αρχική σελίδα Δραστηριότητες Πολιτιστικές Δωρεά ντραμς και αγορά ηλεκτρικού πιάνου για το «Μουσικό Εργαστήρι του Γυμνασίου Βάμου».

Δωρεά ντραμς και αγορά ηλεκτρικού πιάνου για το «Μουσικό Εργαστήρι του Γυμνασίου Βάμου».

Δωρεά ντραμς και αγορά ηλεκτρικού πιάνου για το

«Μουσικό Εργαστήρι του Γυμνασίου Βάμου».

        Η φήμη του «Μουσικού Εργαστηρίου?» έφτασε και στο Ρέθυμνο και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μπάσκετ της πόλης «Α. Γ. Ο. ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN», επιχειρηματίας κος Κωστής Ζομπανάκης (Καλυβιανής καταγωγής) αναγνωρίζοντας τη δυναμική που έχει αποκτήσει αυτό το εργαστήρι και στο πλαίσιο των σχέσεων που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ της ομάδας και του Γυμνασίου Βάμου, μας δώρισε μία κλασική ντραμς.

           Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη δωρεά του αυτή, ελπίζοντας πως θα γίνει αφορμή να βρεθούν και άλλοι δωρητές και υποσχόμαστε πως θα αξιοποιήσουμε σε σημαντικό βαθμό το πολύ ενδιαφέρον αυτό μουσικό όργανο που είχαμε τόσο ανάγκη.

          Ταυτόχρονα το Συμβούλιο Σχολικής Κοινότητας του Γυμνασίου μας αποφάσισε την αγορά ηλεκτρικού πιάνου, για ενίσχυση της μουσικής παιδείας που παρέχεται στο σχολείο μας από τον καθηγητή της μουσικής κ. Γιώργο Πογιατζή. Και το ηλεκτρικό πιάνο αγοράστηκε!!!

         Επομένως ενισχύθηκε και το «Μουσικό εργαστήρι?» μας και έτσι εξασφαλίζεται η συνέχεια των δράσεών του, δηλαδή η συνέχεια παραγωγής πολιτισμού στην τοπική κοινωνία του Αποκόρωνα.