Τα Πειράματά Μας
Στο Διαδίκτυο

experiment200

Μουσικό Εργαστήρι
Γυμνασίου Βάμου

notes

The Teen Reporters
 of Vamos Junior
High School

strumf

Πρόσφατα άρθρα

Αρχική σελίδα Δραστηριότητες Πολιτιστικές Μαθήτριες του «Μουσικού Εργαστηρίου του Γυμνασίου Βάμου» σε συναυλία Μουσικής Ομάδας Passepartout

Μαθήτριες του «Μουσικού Εργαστηρίου του Γυμνασίου Βάμου» σε συναυλία Μουσικής Ομάδας Passepartout

Μαθήτριες του «Μουσικού Εργαστηρίου του Γυμνασίου Βάμου»

έλαβαν μέρος στην συναυλία της Μουσικής Ομάδας Passepartout.

(Η άποψη του Διευθυντή μας κ. Περικλή Μαχαιρά, Αρχιτέκτονα Μηχανικού)

      Την Κυριακή 21, την Δευτέρα 22 και την Τρίτη 23 Ιουνίου 2015, η Μουσική Ομάδα των Χανίων «Passepartout», των καθηγητών κ. Γιώργου Πογιατζή, κ. Τίτου Σμυρνάκη και κ. Γιάννη Γιαννακάκη παρουσίασαν ρεσιτάλ της ομάδας τους στο Χανιώτικο κοινό. Ρεσιτάλ της καταπληκτικής αυτής ομάδας που δημιούργησαν με μαθητές και φοιτητές, της ομάδας που μας ξαφνιάζει συνεχώς με τις φωνητικές δυνατότητες των μελών της, με τη διάθεση των καθηγητών ? δασκάλων τους και με το μαγεμένο φανατικό κοινό της.

      Πράγματι όπου και εάν έστρεφες το βλέμμα σου, στο καταπληκτικό περιβάλλον του χώρου της «Πύλης της άμμου», έβλεπες πρόσωπα που τα είχες δει και σε παλαιότερες συναυλίες τους και αυτό συνέβη διότι υπάρχουν φανατικοί φίλοι των «Passepartout» στα Χανιά και στην περιφέρεια των Χανίων γενικότερα.

     Έτσι από τη μία το ειδυλλιακό περιβάλλον του χώρου, από την άλλη το φανατικό κοινό της ομάδας, ήρθε και το εξαιρετικό μιούζικαλ και «έδεσε» καταπληκτικά η βραδιά της Τρίτης (αυτή την ημέρα πήγα), τόσο? που στο δρόμο της επιστροφής στο σπίτι (στις Καλύβες) τραγουδούσα μαζί με τις φωνούλες των μαθητριών μας του «Μουσικού Εργαστηρίου του Γυμνασίου Βάμου» στο CD player του αυτ/του, τέσσερις εκ των οποίων συμμετέχουν στην ομάδα «Passepartout».

passepartout sto kokkino2015

     Οι μαθητριούλες μας, με τις τόσο γλυκές φωνές τους, τις τόσο δυναμικές, τις τόσο καλά καλλιεργημένες από τον Γιώργο και τον Τίτο στο σχολείο μας, αλλά και από τον Γιάννη, συμμετέχουν στην ομάδα αυτή με κέφι, με αγάπη και με πρωτόγνωρη συνεργατικότητα. Σε αυτήν άλλωστε βασίζεται η ομάδα, στη συνεργατικότητα, αλλά και στην ισοτιμία μεταξύ των μελών της, στην αποδοτικότερη κατά το δυνατό απόδοση των τόσο διαφορετικών φωνών των μελών της και στην έλλειψη βεντετισμού.

     Αλλά με Γιώργο, Τίτο και Γιάννη σαν δασκάλους τι άλλο να περιμένει κανείς από επιτυχίες, επιτυχίες και επιτυχίες;

passepartout ammoy2015

     Και από τις μικρές μας Αριάδνη Χατζή, Ντόνα Μπραχουσάι και τις πρώην δικές μας, μιας και πάνε στο Λύκειο πλέον, Νικολέτα Χατζή και Νεάντα Μπραχουσάι (εμείς θα τις θεωρούμε πάντα δικές μας μαθήτριες), τι άλλο θα περίμενε κανείς πέρα από το ακούν και να μαθαίνουν από τους προαναφερόμενους δασκάλους τους και με τις ικανότητές τους να μας καταπλήσσουν συνεχώς;

ariadne2 2015

  Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν και υγεία στους δασκάλους και στα μέλη της ομάδας «Passepartout», δημιουργικότητα και καλό καλοκαίρι εύχονται οι άνθρωποι που τους πιστεύουν, τους θαυμάζουν και τους αγαπούν, όχι μόνο για το αστείρευτο ταλέντο τους αλλά και για την ευαισθησία τους, για την διάθεση να προσφέρουν χαρά (δεν υπήρχε εισιτήριο στις παραστάσεις τους), για την προσφορά τους στον πολιτισμό γενικότερα.

passepartout 2015