Τα Πειράματά Μας
Στο Διαδίκτυο

experiment200

Μουσικό Εργαστήρι
Γυμνασίου Βάμου

notes

The Teen Reporters
 of Vamos Junior
High School

strumf

Πρόσφατα άρθρα

Αρχική σελίδα Δραστηριότητες Μουσικές - Θεατρικές - Καλλιτεχνικές Μαθητικός διαγωνισμός αφίσας και μαντινάδας με θέμα: «Ασφάλεια και Διαδίκτυο»

Μαθητικός διαγωνισμός αφίσας και μαντινάδας με θέμα: «Ασφάλεια και Διαδίκτυο»

Ολοκληρώθηκε ο Παγκρήτιος μαθητικός διαγωνισμός αφίσας και μαντινάδας με θέμα: «Ασφάλεια και Διαδίκτυο» που οργανώθηκε το Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων Ρεθύμνου, και διεξήχθη από τις 28 Φεβρουαρίου-23 Απριλίου του 2015, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Ο διαγωνισμός απευθύνονταν σε όλους τους μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Κρήτης και ο κύριος σκοπός του διαγωνισμού ήταν η ευαισθητοποίηση των εφήβων μαθητών για τους κινδύνους που κρύβει το διαδίκτυο, μέσω της συναισθηματικής εμπλοκής που επιτυγχάνεται με τη δημιουργική έκφραση.

Στον διαγωνισμό αυτό συμμετείχε η μαθήτρια της Α΄ Τάξης του Γυμνασίου μας Γεωργοπούλου Βασιλική με τρεις μαντινάδες και η οποία απέσπασε έπαινο καθώς έλαβε την ένατη θέση παγκρήτια με εξής μαντινάδες:


«Άμα στο διαδίκτυο θέλεις να δεις τι έχει

τότε να μπεις με προσοχή για αποτρέψεις αίσχη».


«Όταν στο Facebook θα μπω και με ζητήσουν φίλο,

άμα αυτός ειν΄ άγνωστος πρέπει να τ΄ αποφύγω».


«Ο κόσμος μέσα στο γυαλί δείχνει να ειν΄ ωραίος,

με κίνδυνο όμως εθισμό ή bullying??  δίχως τέλος».


Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στις 07/07/2015 στο Σπίτι του Πολιτισμού, στο Ρέθυμνο, παρουσία του Διευθυντή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, υποστράτηγου κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκη, μετά το πέρας της ημερίδας «Κανόνες Ασφαλούς Πλοήγησης και Διαδίκτυο-Cyberbullying».

Η διεύθυνση και οι καθηγητές του σχολείου μας συγχαίρει τη μαθήτριά μας Γεωργοπούλου Βασιλική για την ιδέα και την τόλμη της να λάβει μέρος στον διαγωνισμό αυτό και της εύχεται και εις ανώτερα.