Τα Πειράματά Μας
Στο Διαδίκτυο

experiment200

Μουσικό Εργαστήρι
Γυμνασίου Βάμου

notes

The Teen Reporters
 of Vamos Junior
High School

strumf

Πρόσφατα άρθρα

Αρχική σελίδα Δραστηριότητες Εκπαιδευτικές Ομιλία για την Κυκλοφοριακή Αγωγή

Ομιλία για την Κυκλοφοριακή Αγωγή

Στις 5 Απριλίου 2012 στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και ειδικότερα της Τροχαίας, μετά από πρόσκληση του Δ/ντή του σχολείου μας, ήρθαν και μίλησαν στους μαθητές της Α΄ τάξης με θέμα την «Κυκλοφοριακή Αγωγή». 

Οι μικροί μαθητές μας παρακολούθησαν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την εξαιρετική ομιλία των εξειδικευμένων, σε τέτοιου είδους ομιλίες, στελεχών της Τροχαίας και την προβολή ειδικού για την περίπτωση βίντεο και αποκόμισαν γνώσεις που μπορούν άμεσα να τους φανούν χρήσιμες.

Ας μην ξεχνάμε πως τα παιδιά της Γυμνασιακής ηλικίας κυκλοφορούν, σε συντριπτικό ποσοστό με ποδήλατο, στους δρόμους των οικισμών τους, αλλά ακόμη και στους επαρχιακούς δρόμους της περιοχής τους. Επομένως η κυκλοφοριακή αγωγή, χαρακτηρίζεται σαν «η απαραίτητη γνώση» που έχει άμεση σχέση με την υγεία και την αρτιμέλειά τους.

Η Υπαρχιφύλακας κα Ποντικάκη Μαρία και ο Αρχιφύλακας κ. Βιολάκης Δημήτρης στο τέλος της παρουσίασής τους, εισέπραξαν ένα παρατεταμένο χειροκρότημα από τους μικρούς μαθητές μας, που τελικά αντανακλούσε στην επιτυχία της παρουσίασής τους και ασφαλώς στην πειθώ τους και για τον λόγο αυτό τους ευχαριστούμε πολύ.

alt

alt