Τα Πειράματά Μας
Στο Διαδίκτυο

experiment200

Μουσικό Εργαστήρι
Γυμνασίου Βάμου

notes

The Teen Reporters
 of Vamos Junior
High School

strumf

Πρόσφατα άρθρα

Αρχική σελίδα Δραστηριότητες Αθλητικές Σχολική Αθλητική Ημερίδα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Γυμνασίων Χανίων

Σχολική Αθλητική Ημερίδα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Γυμνασίων Χανίων

Η Ποδοσφαιρική Ομάδα του σχολείου μας συμμετείχε στη σχολική αθλητική ημερίδα ποδοσφαίρου Γυμνασίων του Νομού Χανίων, που διεξήχθη στο γήπεδο Σούδας στις 30-4-2012. Οι μαθητές μας δημιούργησαν ένα πανό με θέμα «ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ» και έδωσαν με αυτόν τον τρόπο δείγμα ευγενούς άμιλλας και γνήσιας αθλητικής συμπεριφοράς.


Οι μαθητές ? ποδοσφαιριστές μας είναι οι εξής: Αλεξαντωνάκης Άγγελος, Αλεξαντωνάκης Μανος, Βολακάκης Παύλος, Βροντάκης Θανάσης, Ευθυμάκης Αντώνης, Κοσμαδάκης Μανώλης, Ρεβελάκης Παντελής, Σάλι Σπύρος, Στάης Νίκος, Στάης Φώτης, Τσαγκαράκης Μανώλης, Τσοτσόρια Σάντρο.

 

Οι προπονητές τους και καθηγητές Φυσικής Αγωγής του Σχολείου μας, που επιμελήθηκαν την όλη παρουσία της ομάδας (φυσική κατάσταση, τεχνική κατάρτιση, αθλητική συμπεριφορά, μήνυμα κατά της βίας) είναι οι Αζάς Θανάσης και Μπασιάς Μανώλης.

Την ομάδα συνόδευε ο φωτορεπόρτερ του σχολείου μας (δεν του ξεφεύγει καμία εκδήλωση) Άρης Μυριδάκης, ο οποίος μας πληροφορεί για την συγκεκριμένη συμμετοχή της ομάδας μας με τον δικό του μοναδικό τρόπο. 


Τα αποτελέσματα των αγώνων μας είναι τα παρακάτω:

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΑΜΟΥ - ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΟΥΔΑΣ : 1-0

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΑΜΟΥ - 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ : 0-1

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΑΜΟΥ - ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ : 4-2

alt

alt

alt

alt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 







alt

alt

altaltaltaltaltalt

alt