Τα Πειράματά Μας
Στο Διαδίκτυο

experiment200

Μουσικό Εργαστήρι
Γυμνασίου Βάμου

notes

The Teen Reporters
 of Vamos Junior
High School

strumf

Πρόσφατα άρθρα

Αρχική σελίδα Δραστηριότητες Αθλητικές Συμμετοχή του σχολείου μας στη Σχολική Αθλητική Ημερίδα Ποδοσφαίρου Γυμνασίων Χανίων.

Συμμετοχή του σχολείου μας στη Σχολική Αθλητική Ημερίδα Ποδοσφαίρου Γυμνασίων Χανίων.

          Στις 16-4-13 διεξήχθη η Σχολική Αθλητική Ημερίδα Ποδοσφαίρου Γυμνασίων Χανίων. Στην ημερίδα αυτή, που όλοι μας την θεωρούμε σαν μία αθλητική σχολική γιορτή, χωρίς την ύπαρξη βαθμολογίας, έλαβε μέρος και η ποδοσφαιρική ομάδα του σχολείου μας. Οι μικροί μας ποδοσφαιριστές γεύτηκαν τη μεγάλη χαρά της συμμετοχής και το διασκέδασαν πολύ μαζί με τους καθηγητές τους της Φυσικής Αγωγής κ. Μανώλη Μπασιά και κ. Θανάση Αζά. Οι αγώνες της ομάδας μας και τα αποτελέσματά τους είναι τα παρακάτω: Στην αρχή έγινε ο αγώνας: Γυμνάσιο Βάμου ? Γυμνάσιο Σούδας που έληξε με σκορ 0 - 1, στη συνέχεια έγινε ο αγώνας: Γυμνάσιο Βάμου ? 2ο Γυμνάσιο Ελ. Βενιζέλου που έληξε με σκορ 1 ? 2. Τέλος διεξήχθη ο αγώνας: Γυμνάσιο Βάμου ? Γυμνάσιο Βρυσών που έληξε με το σκορ 4 ? 0.

          Η συμμετοχή σε αγώνες που έχουν σαν στόχο την αθλητική ιδέα και την αθλητική γιορτή, είναι μια πρόκληση για το Γυμνάσιό μας που συμμετέχει χωρίς άλλο. Οι καθηγητές μας της Φυσικής Αγωγής είναι πολύ καλοί παιδαγωγοί και κατάφεραν να μεταλαμπαδεύσουν στους μαθητές μας, τη θέση που πρέπει να έχει στην καρδιά τους ο αθλητισμός και ιδίως ο μαζικός αθλητισμός που καλλιεργεί την ευγενή άμιλλα και την κοινωνικοποίησή τους.