Τα Πειράματά Μας
Στο Διαδίκτυο

experiment200

Μουσικό Εργαστήρι
Γυμνασίου Βάμου

notes

The Teen Reporters
 of Vamos Junior
High School

strumf

Πρόσφατα άρθρα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΑΜΟΥ 2012

Στα πλαίσια των Σχολικών Δραστηριοτήτων, στο σχολείο μας έχει δημιουργηθεί τμήμα Φωτογραφίας με την ονομασία «ΛΕΣΧΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΑΜΟΥ» και στόχο την κατάρτιση των ενδιαφερόμενων μαθητών στο αντικείμενο της Φωτογραφίας.

Ελπίζουμε στη συνεχιζόμενη λειτουργία αυτού του τμήματος για τα επόμενα χρόνια, έτσι ώστε το ενδιαφέρον των μαθητών μας ή το χόμπυ τους να καλλιεργηθεί κατάλληλα από τους καθηγητές μας που τους παρακολουθούν, τους διδάσκουν και τους συντονίζουν. Το αποτέλεσμα της φετινής δουλειάς της Λέσχης μας θα φανεί σε λίγο καιρό, σε σχετική έκθεση που θα οργανωθεί στο σχολείο μας από τους δημιουργούς μαθητές μας και μετά από λίγο καιρό θα δημοσιοποιηθεί και στην ιστοσελίδα μας.

Ιδιαίτερη κλίση επέδειξαν οι μαθητές: Ρεντιόλ Αλουσάϊ & Άρης Μυριδάκης τα έργα των οποίων θα εκτεθούν σύντομα. Άλλωστε φωτογραφίες τους και ιδιαίτερα του Άρη Μυριδάκη πλαισίωσαν πολλές από τις δράσεις μας και μάλιστα κοσμούν την ιστοσελίδα μας. Το ταλέντο του είναι ήδη διακεκριμένο και πιστεύουμε πως με τη θεωρητική καθοδήγηση των καθηγητών που ασχολούνται με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, πολύ σύντομα θα ξεδιπλωθεί όλη η διαφαινόμενη ικανότητά του.

Δείγμα της δουλειάς του παραθέτουμε παρακάτω.

alt

alt

alt