Τα Πειράματά Μας
Στο Διαδίκτυο

experiment200

Μουσικό Εργαστήρι
Γυμνασίου Βάμου

notes

The Teen Reporters
 of Vamos Junior
High School

strumf

Πρόσφατα άρθρα

Αρχική σελίδα Δραστηριότητες Πολιτιστικές Συναυλία του «Μουσικού Εργαστηρίου» του Γυμνασίου μας

Συναυλία του «Μουσικού Εργαστηρίου» του Γυμνασίου μας

Συναυλία του «Μουσικού Εργαστηρίου» του Γυμνασίου μας.

        Οι καθηγητές και οι μαθητές του «Μουσικού Εργαστηρίου» του σχολείου μας συμμετείχαν με συναυλία τους στο Τεχνικό Επιμελητήριο της Ελλάδας (Τ.Ε.Ε.) με την ευκαιρία της κοπής της βασιλόπιτας της Εκπαιδευτικής Εταιρείας Χανίων, το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015.

mousiko ergastiri 14 2 2015

Οι Καθηγητές κ.κ. Γιώργος Πογιατζής και Τίτος Σμυρνάκης με τις μαθήτριες                 Νικολέτα Χατζή και τη Νεάντα Μπραχουσάι.

       Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρός της κος Δημήτρης Τσουρουπάκης, Βιολόγος, συνταξιούχος Εκπαιδευτικός ο οποίος αναφέρθηκε περιληπτικά στις δράσεις της. Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν: ο καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης και πρώην Πρύτανης κος Ιωακείμ Γρυσπολάκης, Ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Γενικού Λυκείου Βάμου κος Θοδωρής Ζαννής, ο Διευθυντής του Γυμνασίου μας κος Περικλής Μαχαιράς, το Διοικητικό Συμβούλιο της εκπαιδευτικής εταιρίας Χανίων εν ενεργεία Δάσκαλοι και Καθηγητές, συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί και θαυμαστές των μαθητών του «Μουσικού Εργαστηρίου» μας.

2 Kopi Pitas 2015

Ο κος Δημήτρης Τσουρουπάκης κόβει την πίτα της Εκπαιδευτικής Εταιρείας Χανίων.

            Ακολούθησε η συναυλία των μαθητριών μας που τραγούδησαν μερικά από τα προηγούμενα τραγούδια τους και αρκετά από τα νέα τους, τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη, σε πρώτη δημόσια εκτέλεση.

          Το κοινό εντυπωσιάστηκε και έζησε (όπως ανέφεραν αρκετοί εκπαιδευτικοί) ανεπανάληπτες στιγμές, καθώς επίσης ευχάριστο ξάφνιασμα από τις ικανότητες των μικρών μαθητών και ασφαλώς από την εξαιρετική ενορχήστρωση και διδασκαλία των καθηγητών τους.

3 Kopi Pitas 2015

Οι μικρές μας τραγουδίστριες Πόπη Κατσούλη, Νικολέτα Χατζή, Ντόνα Μπραχουσάι, Νεάντα Μπραχουσάι, Αριάδνη Χατζή και Ευτυχία Ζαννή τραγουδούν τραγούδια της παρέας, του Βασίλη Τσιτσάνη.