Τα Πειράματά Μας
Στο Διαδίκτυο

experiment200

Μουσικό Εργαστήρι
Γυμνασίου Βάμου

notes

The Teen Reporters
 of Vamos Junior
High School

strumf

Πρόσφατα άρθρα

Αρχική σελίδα Δραστηριότητες Εκδρομές Ο Α.Γ.Ο. ΡΕΘΥΜΝΟ - AEGEAN μας προσκάλεσε και φέτος σε αγώνα της ομάδας.

Ο Α.Γ.Ο. ΡΕΘΥΜΝΟ - AEGEAN μας προσκάλεσε και φέτος σε αγώνα της ομάδας.

     Την Κυριακή 1η Μαρτίου 2015, μαθητές του Γυμνασίου μας, καθηγητές και ορισμένοι γονείς ταξιδέψαμε στο Ρέθυμνο και παρακολουθήσαμε τον αγώνα Μπάσκετ μεταξύ του Α.Γ.Ο. Ρέθυμνο-Aegean και του Παναθηναϊκού προσκαλεσμένοι του μεγαλομετόχου της ομάδας κ. Κωστή Ζομπανάκη, ο οποίος μας διέθεσε πούλμαν που μας μετέφερε δωρεάν.

       Η φιλοξενία της αποστολής μας από τα στελέχη της ομάδας του Ρεθύμνου ήταν όπως και τις άλλες φορές (μας έχουν φιλοξενήσει άλλες 2 φορές) καταπληκτική !!! (δώρισαν και φανέλες της ομάδας στους μαθητές μας) και τους ευχαριστούμε πολύ γι? αυτό.

1

 Ορισμένοι από τους μαθητές μας με τις φανέλες που τους δώρισαν τα στελέχη της ομάδας.

      Οι μαθητές, οι καθηγητές και οι λίγοι γονείς, που παρακολουθήσαμε τον αγώνα, εντυπωσιαστήκαμε: α) από το φίλαθλο πνεύμα που επικράτησε καθ? όλη τη διάρκεια του αγώνα, β) από τη φιλόξενη διάθεση των Ρεθυμνιωτών προς την αποστολή μας με επικεφαλή το στέλεχος της ομάδας κ. Σπύρο Χατζηκωνσταντίνου, γ) από την άμεση ένταξή μας στις εκδηλώσεις των fan της ομάδας, δ) από το χορευτικό των νέων του Ρεθύμνου στο ημίχρονο, ε) από την τοποθέτηση 6 μαθητών μας στην προνομιούχα θέση δίπλα στην σέντρα και στ) ασφαλώς από την τιμή που μας αποδόθηκε με την ιδιαίτερη συνάντηση του Διευθυντή του Γυμνασίου μας κ. Περικλή Μαχαιρά με τον μεγαλομέτοχο κ. Κωστή Ζομπανάκη και τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Ηρακλή Μανουκαράκη.

2 rethimno 2015

 Στιγμιότυπο του αγώνα? και στο βάθος, στη σέντρα και κάτω από τους επισήμους διακρίνονται οι 6 μαθητές μας στην τιμητική θέση.

3 rethimno 2015

 Νέοι και νέες του Ρεθύμνου συμμετέχουν σε χορευτικό show στο ημίχρονο του αγώνα αποδεικνύοντας την εξαιρετική σχέση της Π.Α.Ε. Ρέθυμνο Aegean με τη νεολαία.

     Μετά τον αγώνα, υποδέχθηκαν την αποστολή μας στον αγωνιστικό χώρο ο κος Κωστής Ζομπανάκης, ο κος Ηρακλής Μανουκαράκης, ο κος Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου και παίκτες της ομάδας οι οποίοι συνομίλησαν με τους μαθητές και τις μαθήτριές μας και έβγαλαν μαζί τους τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες.

4 rethimno 2015

 Μαθητές μας συνομιλούν και φωτογραφίζονται με παίκτες της ομάδας μας.

5 rethnimno 2015

 Αναμνηστικές φωτογραφίες με παίκτες της ομάδας μας.

       Σχετικά με τον αγώνα έχουμε να παρατηρήσουμε ότι είχε πολύ ενδιαφέρον, με τις δύο ομάδες να αποδίδουν ωραίο μπάσκετ και πάντα μέσα σε αθλητικό πλαίσιο, προσφέροντας ορισμένες πάρα πολύ ωραίες φάσεις που ξεσήκωναν τους φιλάθλους. Νίκησε τελικά στον αγώνα η ομάδα του Παναθηναϊκού με σκορ 94-77 αλλά η ομάδα μας, το Ρέθυμνο, έδειξε ότι αποτελείται από πολύ δυνατό σύνολο και έχει πολύ καλούς παίκτες που αγωνίστηκαν με πάθος και στα ίσια απέναντι στην ομάδα του Παναθηναϊκού.

          Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Κωστή Ζομπανάκη και όλα τα στελέχη της ομάδας μπάσκετ του Ρεθύμνου για το ευχάριστο απόγευμα που μας πρόσφεραν και ιδιαίτερα για την ευκαιρία που έδωσαν στους μικρούς μαθητές να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα να παίζει με μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, τον Παναθηναϊκό.